Fenerbahçe, Mesut Özil'i KAP'a bildirdi!

Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'den Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

GİRİŞ 17.01.2021 18:42 GÜNCELLEME 18.01.2021 09:14
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Mesut Özil ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

MESUT ÖZİL: ÇOK HEYECANLIYIM!

Bu gece ailesi ile İstanbul'a geleceğini açıklayan Mesut Özil, "Fenerbahçe'me geldiğim için çok mutluyum" dedi.

Çok heyecanlı olduğunu açıklayan Mesut Özil, "Zaten konuşmalarımda da Fenerbahçeli olduğumu söylemiştim. Fenerbahçe'me geldiğim için çok mutluyum. Allah'a şükür bu transfer oldu. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Fenerbahçeli olarak o formayı giymeyi Allah nasip etti. Gururla taşıyacağım. Fenerbahçe için elimden geleni yapacağım" dedi.

Rıdvan Dilmen'in "Antrenman durumun nasıl, takımla mı çalıştın?" sorusuna ise 32 yaşındaki oyuncu, "Hep as takımla antrenman yapıyordum. Son dönemde bir Almanya'ya uğradım, İngiltere'ye döndüğümde karantinadaydım. İdmanları evde yaptım. Bayadır maç oynamıyorum. Ama fizik olarak fit'im, bir sorun yok" yanıtını verdi.

 

 

YORUMLAR 77
  • yahu 3 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuk arda dan daha vatanseverdir...
    Cevapla
  • Gercekvatansever03 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş transfer ,yazik bu ulkenin paralarina,bu akilla daha cok bankalar birligi ile antlasma yapilir,sonuc Avrupa da 0 basari ligde 5 Cilik,bilemidin 3 culuk
    Cevapla
  • K¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede nekadar vatan seversizler var arkadaş bu ülkeye okadar falkolar hagiler bilmem kimler geldi ne dövüzler verdik kimse bir laf etmedi söz konusu gurbette doğsada vatanı için çok şeylere maruz kalan ve dışlanan bir vatan evladı söz konusu olunca her taraftan saldırmaya başladılar mesuta verilen para gözlerine batmış ne açlikları kalmış nede insafzıkları yazık.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Murat kardeşim Fenerbahçe’yi sen bizden daha çok takip ediyor gibisin sen say bence işe yaramaz okadar kişi var demekki. Sence önce alttaki adamın yorumunu iyi oku düşmanlık yapma Hagi ve malkaonun aldığı paradan bahsediyor. Haginin futbolundan zaten bahsetmemiş. Öyle bir düşmanlık yapıyorsunki bugüne kadar aldığınız her oyuncu iyi çıktı sanki diğer takımların da aynı şekilde. Ayrıca mesut için Fenerbahçe’nin kasasında herhangi bir para çıkmadı bedava geldi 6 aylık parasınıda Arsenal’den aldı. Fenerbahçedede bedava oynayacak değil maaş alacak elbet. Sen maaş almadan çalışırmışım biryerde vicdansızlık yapma
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen galatasarayın futbolcularını bırakta fenerin işe yaramazlarını say. Hagi gibi futbolcumu geldi Türkiyeye. Haa mesut Almanyayı seçmiştir kendi tercihidir. Ama Müslüman olarak hoş gelmiştir
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    gurbet de doğan ve yetişen birine yok milli formayi secmedinde, bukadar sacma olmaz ya. secenler ne oldu. adam kariyer icin secti dünya şampiyonu oldu, gurur duyun.
    Cevapla
  • ilyas007 3 yıl önce Şikayet Et
    alman futbolcu ne kadar faydali olur bu saatten sonra
    Cevapla
  • FB12 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bi git işine Allah aşkına ya. Mesut adam gibi adam. Kariyeri için oynadı bir kere gördün mü Alman marşını okuduğunu ? Adam Almanya’da dahil Türklüğümle gurur duyuyorum diyor ama sizin gibi zır cahiller bunu bilmez nerden bileceksiniz ? Sonuçta adamın kaç tane röportajını dinlediniz ? Bunu üstelik Alman milli takımında oynarken söylüyordu. Adamın yaptığı hayırlardan haberin var mı ? Kalkmış adama Alman diyor ya. Mesut Türk oğlu Türk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle