2 Alman devi Ömer Faruk Beyaz'ın peşinde!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Ömer Faruk Beyaz konusuna görüşmelerin olumsuz devam ettiğini söylemişti.

2 Alman devi Ömer Faruk Beyaz'ın peşinde!
2 Alman devi Ömer Faruk Beyaz'ın peşinde!
GİRİŞ 14.01.2021 20:43 GÜNCELLEME 14.01.2021 20:43
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'yle sözleşme uzatmaya yanaşmayan genç futbolcuya talip olan iki Avrupa ekibi de ortaya çıktı. Borussia Dortmund ve Schalke 04, Ömer Faruk Beyaz için girişimlerini hızlandırırken iki takım da transfer için tüm şartlarını zorluyor.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, dün Can Bartu tesislerinde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenlemişti ve Ömer Faruk Beyaz hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Emre Belözoğlu, genç oyuncuları Ömer Faruk Beyaz ile yaptıkları görüşmelerin şu anda olumsuz devam ettiğini belirtti.

“5 YILLIK PROJEYLE GİTTİK"

Ömer Faruk'a çok iyi şartlar içeren bir proje sunduklarını vurgulayan Belözoğlu, "Ben ilk günden beri Ömer'in değerli bir futbolcu olduğunu herkesle paylaştım. Aslında ona hiç yapılmamış şekilde bir projeyle gittik, 5 senelik bir proje. Son dönem de başkan da dahil oldu. Kendisinin evine kadar gidildi ve projemiz anlatıldı. İçimden keşke 17 yaşında bana karşı böyle bir proje ve davranışla gelinseydi bile dedim. Ömer benim için çok değerli bir oyuncu. Üzüldüğüm nokta şu; Fenerbahçe takımı yarın bir gün tarihi anlatıldığında “en genç kaptan” olarak Ömer Faruk yazacak ancak ne yazık ki verdiğimiz değerin karşılığını bulduğumuzu düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Belözoğlu'nun açıklamalarının ardından genç oyuncu sosyal medyada Fenerbahçe taraftarından büyük tepki görürken, sarı lacivertli sosyal medya kullanıcıları Ömer Faruk'un kişisel hesabını takipten çıkarmaya başladı.

SCHALKE VE DORTMUND ŞARTLARI ZORLAYACAK

Dün yaşanan bu gelişmelerin ardından Alman basınında çıkan Ömer Faruk Beyaz haberi gündeme bomba gibi düştü. RevierSport'un haberine göre Ozan Kabak'ın formasını giydiği Schalke 04 ve Borussia Dortmund transfer için girişimlerini hızlandırdı.

Ömer Faruk Beyaz için karşı karşıya gelen iki Alman ezeli rakibi oyuncunun transferi için şartları zorlamayı planlıyor.

SCHALKE’DE DAHA FAZLA FORMA ŞANSI BULABİLİR

Dortmund'un kadroda Giovanni Reyna, Jude Bellingham, Jadon Sancho gibi birçok genç futbolcuyu kullandığı belirtilirken buna rağmen 17 yaşındaki futbolcunun Schalke'de daha fazla forma şansı bulabileceğinin altı çizildi.

NORBERT ELGERT ISRARLA İSTİYOR

Yetiştirdiği genç futbolcular ile bilinen Schalke U19 Teknik Direktörü Norbert Elgert'in Ömer Faruk Beyaz transferini çok istediği ve futbolcunun potansiyelinin oldukça yüksek olduğuna inandığı belirtildi. Schalke, Ömer Faruk'u bir süre Elgert'in yönettiği U19 takımında yetiştirip ardından A takıma almayı düşünüyor.

MESUT ÖZİL’İ A TAKIMA ÇIKARMIŞTI

Norbert Elgert, Schalke'de Mesut Özil'i A takıma çıkartan hoca olarak da tanınıyor. Elgert, Mesut Özil'in kariyerinde de önemli yer sahibi olan bir kişi.

YORUMLAR 24
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar iyi oynarsa oynasin gittigi kulupde fizigini gelustirmezse emre mor gibi çöp olur gider.Emrenin ona 17 yaşında kaptanlık vermesini hala anlayamamışsa derhal gitsin zaten.Menajerleri gazlıyor sanki geleceğin messisi. Sabırlı olup sıranı bekleseydin eljif elmas ferdi gibi...
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamı abartmayın sanki çok güzel oynuyor. Eğer çok güzel oynadaydı Fenerbahçe'nin değişmeyen oyuncusu olurdu. 11 e bile giremiyor. Göreceğiz bakalım gittiği takımda oynayabilecek mi. İyi futbolcu her takımda oynar. Seni çok abartmışlar bence.
    Cevapla
  • Yalancı çoban 3 yıl önce Şikayet Et
    Gitiği hiçbir takımda şans bulamaz. Messi misin ki seni ilk 11 de oynatsınlar.
    Cevapla
  • m.çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    17, 18 yaşında seni galatasaray adam yerine koyuo as oynattı, uefa kazandın sonra naptın, bonservis kazandırmadan yurt dışına gittin ve şimdi ömer faruk u takımda tutmaya çalışıyorsun, keşke sen hiç konuşmsaydın ömerle sonuçta önünde senin gibi bir olumsuz bir örnek var
    Cevapla
  • Bnas29 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolcularının en büyük düşmanı Türk spor külüpleridir. Amaçları futbolcu kazanmak degil onu mal gibi kullanıp satmak. Futbolcu kendini geliştirsin yırtınsın her sey boş. Adamı karala eline 3 ün 1 gecer. Senin projen ne diğerlerin sundugu neki Türk fotbolcular sizden öçü gibi kaçıyor. Yazık ki bu klübler Türk futbolunu bitirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle