Fenerbahçe'den beIN Sports'a sert tepki

Fenerbahçe Kulübü, Fatih Karagümrük ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer alması nedeniyle yayıncı kuruluş beIN Sports'a çok sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe'den beIN Sports'a sert tepki
Fenerbahçe'den beIN Sports'a sert tepki
GİRİŞ 10.01.2021 19:36 GÜNCELLEME 10.01.2021 19:36
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

 Fatih Karagümrük-Konyaspor maçının yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer alması nedeniyle yayıncı kuruluş beIN Sports'a çok sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün Fatih Karagümrük ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer alması tarafımızca bardağı taşıran son damla olarak kabul edilmiştir.

Sezon başından bu yana; sınırını ve haddini aşan karar ve yaklaşımlarından dolayı yayıncı kuruluşu en üst düzeyde pek çok kez uyarmış ve tek beklentimizin yayıncı kuruluşa yakışan şekilde 'objektif, adil, tarafsız' bir politika olduğunu kendilerine iletmiştik.

Bu son gündemle beraber ise, yayıncı kuruluş tarafından Fenerbahçe aleyhine atılan adımların artık kasıtlı şekilde akıl almaz boyuta getirildiği ve bu dakikadan sonra düzelmesinin kesinlikle mümkün olmayacağı netlik kazanmıştır. 

Bununla birlikte bu yaşanan son olay tamamen göstermiştir ki peş peşe yaşanan tüm olayları teknik bir hata vb. söylemlerle açıklamaya çalışmak Fenerbahçe camiasının aklıyla alay etmektir.

beIN Sports, Fenerbahçe'den özür diledi
 

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports, 18. haftada oynanan Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor maçının yayını sırasında ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer alması nedeniyle özür metni yayımladı.

beIN Sports'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Uygunsuz tezahüratla ilgili açıklama;

COVID kısıtlamaları kapsamında tüm yayın endüstrisinde yaygın olarak kullanılan ve maçları daha keyifli hale getirmek amacıyla sunulan “Maçı seyirci ses efekti ile izleme” seçeneğini bu dönemde biz de abonelerimize sunuyoruz.

Bugün oynanan Fatih Karagümrük S.K. - İttifak Holding Konyaspor maçının fonunda kullanılan ses efektlerinde Fenerbahçe kulübü aleyhine tamamen uygunsuz bir tezahürat duyulmuştur. Fark edilmeden yanlışlıkla yayınlanan ve hemen kaldırılan bu tezahürattan dolayı tüm Fenerbahçe camiasından içtenlikle özür dileriz. İlgili tezahüratın derhal sistemden çıkarılarak gerekli önlemlerin hızla alınacağını, ayrıca yayınlarımızda kullanılan tüm ses efektlerinin uygunluğuna dair detaylı bir incelemenin de başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

YORUMLAR 46
  • öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    fb yönetimi beinsporta tazminat davası açmalıdır tazminatını alır o paraya iyi bir futbolcu alır.
    Cevapla
  • Binaen 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yetkililer ve beinsportsun sahipleri batma sebebiniz beinsportsu galatasaraylı kadroyla dondurmanızdır.Sadece fenerliler tepkili değil ki.
    Cevapla
  • Burak han 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben aboneliğimi iptal ettim darısı tüm FB lilerin başına inşallah.tepkini ver etkisini gör.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    şu olay bile Türkiyenin en büyük camiasının FB olduğunu gösteriyor
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamayın 19 da oynanması gereken erzurum maçını 16 ya almışlar. Unutmayın gs 2 sezon önce 19da oynadı -17 derecede. Gerekçe yayıncı kuruluş denmişti.
    Cevapla
  • Tahsin isik 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorum o Sisteme kim tarafindan yuklendi bi arastirilmasi Lazim yayinci kurulus o tezeruhatin Hamster icerdiginin bilincinde o zaman Kasitli yapilmistir bununda Bir cezayi maliyetini hesaplamis olmalilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle