Mesut Özil'in menajeri kafa karıştırdı!

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Mesut Özil’i menajeri Erkut Söğüt, yıldız oyuncuyu Amerika’ya transfer etmek istiyor.

Mesut Özil'in menajeri kafa karıştırdı!
Mesut Özil'in menajeri kafa karıştırdı!
GİRİŞ 08.01.2021 15:43 GÜNCELLEME 08.01.2021 15:43
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin bir süredir ilgilendiği ve transferi için anlaşıldığı iddia edilen dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil için menajer pürüzü ortaya çıktı.

Yıldız futbolcuya Amerika MLS takımlarından DC United’ın ciddi şekilde talip olduğu ve menajer Erkut Söğüt’ün de bu takımla görüşmeler yaptığı belirtildi.

Mesut’un DC United ile sözleşme imzalaması durumunda yüklü bir miktar menajerlik ücreti ve Özil’in kendi giyim firması olan M10’un buradaki pazar payından gelir elde edecek olan Erkut Söğüt’ün bu sebeplerden dolayı oyuncunun Fenerbahçe’ye transferine sıcak bakmadığı, başka takımlarla da görüşüldüğü iddiasında bulunuldu.

Erkut Söğüt: "Herhangi bir kulüple anlaşmadık"

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, konu ile ilgili ESPN'e yaptığı açıklamada, "Mesut'un sözleşmesinin bitmesine 6 ay var. Şu an herhangi bir kulüple anlaşmadık. Mesut'un önceliği takımda kalmak ama şimdi ayrılmak isterse önce Arsenal ile anlaşmalıyız. Çeşitli opsiyonlarımız var ve bunları değerlendiriyoruz. Önümüzdeki 10 gün içerisinde süreç daha da netleşir" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil, İngiliz ekibi Arsenal’den haftalık 350 bin pound kazandığından dolayı birçok takım kendisini transfer edemezken, DC United’ın ise buna yakın bir ücreti ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Fenerbahçe cephesinden alınan bilgilere göre ise sarı-lacivertli ekip oyuncuya yıllık 5 milyon Euro maaş ödeyecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • Feylosof 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelse de fenerli gelmese de fenerli hayırlı ise olsun bu işlerde para her zaman ön planda olmaz
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    DC United yani Washington Kulübü, Mesut Özil i siyasi nedenlerden transfer etmek istiyor. Mesut u Uygur meselesi üzerinden Cin lilere karsi kullanmak istiyorlar. Insallah dogru karari verip evine , Fenerbahceye gelir.
    Cevapla
  • Atakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd ye giderse daha çok kazanır 3 yıl daha oynar sonra fb ye gelir verim alınması zor 1 yıldır futbol oynamıyor
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkez bos boş yorum yazmış imza atmışsa sorun yok atmamissa kapi orda daha neyle kafa yoruyorsunuz
    Cevapla
  • Tilgen 3 yıl önce Şikayet Et
    Fb. Mesudun formasini alamaz bastan beri balon haber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle