İngiliz basını: Mesut Özil bedava gidiyor!

Fenerbahçe'de Mesut Özil transferi yüksek sesle konuşulmaya başlanırken iddiaları güçlendiren bir haber de İngiliz basınından geldi.

İngiliz basını: Mesut Özil bedava gidiyor!
İngiliz basını: Mesut Özil bedava gidiyor!
GİRİŞ 07.01.2021 13:00 GÜNCELLEME 07.01.2021 14:18
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Adı devre arası transfer döneminde Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil, İngiliz basınında manşetlerden düşmüyor. İngilizler, yıldız futbolcunun rekorlar kırarak Arsenal'e geldiğini ama şimdi bedavaya Türkiye'ye gidebileceğini yazdı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde de adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor. Arsenal'de forma giyen yıldız futbolcu Mesut Özil ile temaslarını güçlendiren Fenerbahçe, bu oyuncunun transferi için maddi kaynaklar ararken, İngiliz basını da bu transferi sayfalarından düşürmüyor. Ada basında birçok gazete, Özil-Fenerbahçe transferini bugün okuyucularıyla paylaştı. Gazetelerde Özil'in rekor ücretle Arsenal'e transfer olduğu ve şimdi bedavaya Türkiye'nin yolunu tutacağı belirtildi. Öte yandan haftada 350 bin sterlin kazanan Özil'in, bu yıl kalan maaşının Arsenal tarafından da ödeneceği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin tek rakibi: "DC United"

Mesut Özil transferinde Fenerbahçe'nin tek savaşmadığı da belirtildi. ABD Ligi takımlarından DC United'ın da bu transferde yer aldığı vurgulanırken, yapılan haberde iki takımın eksileri ve artıları okuyuculara duyuruldu. DC United'ın Özil transferiyle, Amerika'da 'M10 (Mesut Özil 10)' markası oluşturmak ve pazarda büyük ses uyandırmak istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin artısı: Amine Gülşe!

Özil transferinde İngilizler, 32 yaşındaki yıldızın eşi Amine Gülşe'nin büyük rol oynadığını yazdı. Amine Gülşe'nin, düğününü İstanbul'da yapması ve mesleği olan oyunculuğa Türkiye'de devam etmek istemesi transferde Fenerbahçe kulübünü lehine bir artı olduğu ifade edildi. Öte yandan sarı-lacivertli taraftarların Mesut Özil'e duydukları hayranlık da bu transferde terazinin Fenerbahçe tarafında olduğunu belirtildi.



Arteta sinyali verdi: "Mesut bu transfer döneminde takımdan ayrılabilir"

Türk asıllı Alman oyuncunun Fenerbahçe ile 3.5 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilirken; Arsenal Menajeri Mikel Arteta da oyuncunun ayrılabileceğini söyledi.

Mesut'un da Arsenal'in de artık önüne bakması gerektiğini söyleyen Arteta, "Artık diğer kulüplerle pazarlık yapmakta özgür. Transferinin iki taraf için de yararlı olacağına inanırsak, Mesut bu transfer döneminde takımdan ayrılabilir. Yoksa 6 ay daha yolumuza birlikte devam ederiz. Önümüzdeki günlerde ne olacağını göreceğiz. Bu ay içerisinde hem Mesut Özil hem de Arsenal için en iyi çözümü bulacağız. Her iki tarafın da geleceğe bakması gerekiyor" dedi.

Arteta, Mesut Özil'in takımla beraber antrenman yapmadığı iddialarını da yalanlayarak, "Özel bir durumu sebebiyle birkaç gün izin verdik ancak onun haricinde antrenmanlarda hep bizimleydi" diye konuştu.

YORUMLAR 32
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın allah aşkına zaten fenere kim gidiyorsa bedavaya gidiyor. Her şeyi kılıfına uydurun. Ne de olsa limiti hiç aşmadı fenev. Hep bedava hep beleş.
    Cevapla
  • Alo 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcao da beleşe geldimi. albayrak Takla atiyordu O gelince. İLove You
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    aklı varsa gelmez özellikle febe ye avrupada oynar
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Eziktas Hakemlerle kazaniyormus, dürüst insan olarak kesinlikle Eziktasa gitmem demis Mesut.
    Cevapla
  • KEÇİ ÇOBANI 3 yıl önce Şikayet Et
    İşin içerisinde başka işler var gibi geşiyor bana.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Limiti aşmış para yok, o yüzden kimi transfer etse kılıfına uydurmak için öyle söyleyecekler.
    Cevapla
  • Hata olur 3 yıl önce Şikayet Et
    Juve ye gitmeli Türkiye’de heder olur
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer iddialar doğru ise Acun Ilıcalı'nın Mesut Özille Fenerbahçe konusunda anlaştıkları söyleniyor. Eğer gerçekleşirse bence Mesut çok isabetli bir transfer olacak. Mesut şimdiden Fenerbahçe' ye hayırlı olsun diyebiliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle