Fenerbahçe'den 3'lü teklif! 5 milyon Euro...

Sezon başında kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, bu kez Bursaspor'un 3 genç yıldızı için düğmeye bastı.

Fenerbahçe'den 3'lü teklif! 5 milyon Euro...
Fenerbahçe'den 3'lü teklif! 5 milyon Euro...
GİRİŞ 01.01.2021 12:06 GÜNCELLEME 01.01.2021 12:07
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Ligde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Nokta transferler dışında genç yetenekleri de kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertliler'in gözü Bursaspor'un 3 yıldızında.

 

 

BURSASPOR'A TEKLİF YAPACAKLAR

Bursaspor'da forma giyen kanat oyuncusu Burak Kapacak (21), forvet Ali Akman (18) ve Batuhan Kör (19) için Fenerbahçe yönetimi, Yeşil-Beyazlı kulübe teklif vermeye hazırlanıyor.

 

 

ÜÇÜ İÇİN PAKET ÖNERİ

Fenerbahçe'nin Bursaspor'a 3 yıldız için paket teklif yapacağı ve 5 milyon Euro önereceği öğrenildi, Burak Kapacak'ın TFF 1. Lig'in en değerli oyuncusu olduğu da ifade ediliyor.

YAZIN DA GÜNDEME GELMİŞTİ

Yaz transfer döneminde de Fenerbahçe'nin gündeminde olan 3 isim için başka kulüpler de devreye girmişti. Gelen bilgilere göre Fenerbahçe Burak, Ali ve Batuhan için en istekli kulüp. (Takvim)

YORUMLAR 37
  • alik 3 yıl önce Şikayet Et
    bu üçüne 3 m euro yeter.ömer faruk ve ferdi bunlardan daha iyi.
    Cevapla
  • Rıdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bunları alsa bile oynatmaz. Ferdi bunlardan kötümü.
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Su an tam Fenerbahceye gelme vakti. Emre ile yeni bir düzen kuruluyor. Ozan i bile oynatmayan Fenerbahce, Takimin en önemli oyuncusu yapti. Ali Akman haric, diger ikisinin gelmesini isterim. Ali Akman gitsin GeSe ye, yedek ostursun
    Cevapla
  • yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    gençler gs bjk yada avrupaya gitmeli,ya değilse yazık olur,
    Cevapla
  • Mehmet çevirgen 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yazıyorsunuz cocukya futbol para işi adı üstünde profesyonel birincisi parayı veren düdüğü çalar forma aşkıymış geçin yazık olurmuş hatırlatma yapayım gs Tarık şamdal 4 sene oturdu aldı parayı gs aşkım demişti sen oynadında terim oynatmadı taraflı yorum yapmayın işinize bakın bursa futbolcu satıyor gs bjk taşlı taraftar üzülüyor yazık olurmuş ben profesyonsam parayı kim fazla verirse oraya giderim sizlerde aynisini yaparsınız formayı öpenleri çok gördük
    Cevapla
  • Akil 3 yıl önce Şikayet Et
    GS talip oldu ya. Ondandir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle