Fenerbahçe'de sürpriz Kruse gelişmesi!

Fenerbahçe Kulübü ile Max Kruse tazminat konusunda anlaştı. 7.5 milyon Euro talep eden Kruse'nin avukatları ile sarı-lacivertli yöneticiler orta yol bularak anlaşmaya vardılar.

Fenerbahçe'de sürpriz Kruse gelişmesi!
Fenerbahçe'de sürpriz Kruse gelişmesi!
GİRİŞ 29.12.2020 12:30 GÜNCELLEME 29.12.2020 13:10
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, eski futbolcuları Max Kruse ile yaşanan hukuki sürecin anlaşma yoluyla sonuçlandırıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzle eski oyuncumuz Max Kruse arasında bir süredir gündemde olan ve üzerine gerçek dışı çeşitli spekülasyonlar üretilen hukuki süreç, yapılan görüşmeler sonucunda bugün itibarıyla sulhen sonuçlandırılmıştır." denildi.

Anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasının temenni edildiği açıklamada, "Camiamız ve kamuoyundan pek çok konuda yaratılan muhtelif spekülatif gündemlere itibar etmemelerini, kulübümüzün resmi açıklamalarını beklemelerini bir kez daha rica ederiz." ifadesine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • BJK.1903.BJK 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam Fenerin yüzde otuzluk hissesini satın alırdım .:) :) :)
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu Ali Koç elindekilerin kıymetini bilmiyon gidip nerde çöp varsa onları topluyon sonrada sampiyon biz oluruz diyon herkez kendi iş sektorunde çalışsın parayla saadet olmuyor sayın başkan
    Cevapla
  • DüZgün 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam neden orta yolu bulsun ki zaten kazanmış davayı açıktan gizliden para verilmediği sürece anlaşması içim hiç bir sebep yok savcılık araştırmalı
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    adam fener yönetimine diz çöktürmüş
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hahhahahha, hani kruse tazminat ödeyecekti, her şeyi sakladığınız gibi 8ma yapılacak ödemeyi (tazminatı da) saklayın kuşlar. :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle