Erol Bulut: 26 puan başarı!

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Başakşehir galibiyetiyle rahat bir nefes aldı ve takım değerlendirmesinde bulundu.

Erol Bulut: 26 puan başarı!
Erol Bulut: 26 puan başarı!
GİRİŞ 26.12.2020 13:48 GÜNCELLEME 26.12.2020 17:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, sakatlık, hastalık ve cezalar nedeniyle son haftalarda sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını dile getirerek, “Geriye dönüp baktığımızda topladığımız 26 puanı başarı olarak görüyorum. Evet, sahamızda kaybetmememiz gereken maçlar kaybettik. Ancak hiçbir mazeretin arkasına sığınmadık. Bundan sonra 26 puanın üzerine koyacağımız her galibiyet bizi şampiyonluk yarışında tutacak” diye konuştu. 

 

 

‘İyi değerlendireceğiz’

Fenerbahçe, ligde bu hafta sonunu BAY geçecek. Erol Bulut, bu durumun kendilerine ilaç gibi geleceğini söyleyerek, “10 günlük arada yaralarımızı sarma fırsatı bulacağız. Sakat ve hasta oyuncular aramıza katılacak. Önümüzde yoğun bir fikstür var. Bu periyot öncesi girdiğimiz arayı iyi değerlendireceğiz. Yolun sonunda şampiyon olarak camianın beklentilerini boşa çıkarmayacağımızı umuyorum” dedi. 

 

 

Son karar: İstanbul

Sarı-Lacivertliler, 10 günlük arada Antalya’da kamp yapma seçeneğini masaya yatırdı. Sportif direktör Emre Belözoğlu, teknik heyetin istemesi halinde Antalya’da takımı kampa sokmayı önerdi. Ancak Erol Bulut, bu fikre sıcak bakmadı. Başarılı teknik adam, koronavirüs salgını nedeniyle risk almak istemediğini, sezon başından beri sıkı tedbirler uygulanan ve sürekli dezenfekte edilen Samandıra Tesisleri’nde çalışmaları sürdürmekten yana olduğunu belirtti. Bulut’un bu talebi sonrası Antalya kampı planı rafa kaldırıldı.

4-4-2’yle yola devam

Erol Bulut, kritik Başakşehir maçında sürpriz bir tercih yapmış ve takımını 4-4-2 dizilişiyle sahaya sürmüştü. Fenerbahçe, bu yeni sistemde özellikle hücumda son derece etkili oynadı. 45 yaşındaki teknik adam da takımının performansından memnun kaldı. Bulut, özellikle Samatta, Ozan, Pelkas gibi isimlerin dönmesinin ardından 4-4-2 düzeninde çok daha iyi oynayabileceklerine inanıyor. Fenerbahçe’nin bundan sonraki haftalarda bu dizilişle yola devam etmesi bekleniyor. Samatta’nın yanında ikinci forvet olarak Cisse ve Thiam ön plana çıksa da hareketli oyunuyla Pelkas da bu bölge için aday.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 8
  • mustafa açık 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin kazanması için rakibin 9 kişi, hakeminde Bahattin ŞİMŞEK olması gerekir. Hakederek kazandık yerine bu mmaç hakem hata yaptı . Biz kazandık. Bazende hakem hatası ile kaybediyoruz deseniz . Daha çok sempati alacaksınız.
    Cevapla
  • Hayat 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenere 1 GS ye 10 veriyorlar.
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener düşmanı sın. Yazdıkların normal
    Cevapla
  • kemençeci 3 yıl önce Şikayet Et
    harika :))
    Cevapla
  • Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl başarı? Yapma Erol Bulut. Bu kadar küçük işlerin adamı ise ne işin var Fener'de.
    Cevapla
  • okokok 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet Fenev için büyük başarı . Kümeye oynadığı günleri düşünürsek ;)
    Cevapla
  • fenerbahçeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu başarı görüyorsan defol git. 4yenilgi ve beraberlikler daha 14hafta senden bir halt olmaz. Erol kalırsa yıl sonunda şampiyonluk hayal bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle