Metin Sipahioğlu'dan Galatasaray'a FETÖ göndermesi

Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, FB TV'deki "Gündem Özel" programında açıklamalar yaptı.

Metin Sipahioğlu'dan Galatasaray'a FETÖ göndermesi
Metin Sipahioğlu'dan Galatasaray'a FETÖ göndermesi
GİRİŞ 26.12.2020 13:26 GÜNCELLEME 26.12.2020 13:45
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, kulübün televizyon kanalında açıklamalarda bulundu.

 

 

Sipahioğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

"6 yıllık durumu, mevcut kadroya yüklemek biraz haksızlık"

 

 

"Taraftarımıza haksızlık etmek istemiyoruz. Son 6 sezonda 0 şampiyonluk var. Taraftarlarımızı anlayabiliyoruz. Ama öyle bir algı var ki, 6 senedeki başarısızlık 18 transfer, teknik ve sportif direktör kadromuza kalıyor. 6 yıllık durumu, mevcut kadroya yüklemek biraz haksızlık olur."

"Beşiktaş'a 10 puan fark attık"

"Fenerbahçe'nin son 6 şampiyonluğunu inceledik. 2000-2001'den beri olan 6 şampiyonluktan 3'ünü taraftarımıza göstermek istiyoruz. 2003-04'te lider Beşiktaş'ın gerisinde ilk yarıyı kapattık. Sonra 4 puan farkla şampiyon olduk, Beşiktaş'a 10 puan fark attık."

"Eze eze şampiyon olduk"

"2010-11 en önemli şampiyonluklardan, eze eze, söke söke aldık. İlk yarı Trabzonspor'un 9 puan arkasındaydık, ikinci yarı 'Öldük bittik' demeden eze eze şampiyon olduk."

"O şampiyonlukların nasıl yaşandığı aydınlanmış şekilde orada duruyor"

"Bir rakibimiz, 4 sezon Süper Lig'de üst üste şampiyon olmuştu ki; o şampiyonlukların nasıl yaşandığı bugün çok daha net ortaya çıkmış, aydınlanmış şekilde orada duruyor.

"Hep destek, tam destek sloganı o sezonun felsefesi oldu"

4 Sene şampiyon olmamamıza rağmen camia sakin kaldı. Taraftar gruplarında ortak bir karar alındı, çatlak ses çıkmadı. Takıma ve Mustafa Denizli'ye destek verildi. 'Hep destek, tam destek' sloganı o sezonun felsefesi oldu ve şampiyonluk geldi. Bunlar yeni gibi geliyor ama 20 sene öncesi. Yeni nesil taraftarların bunları bilmesi gerek. O sene takım puan kaybedince tribüne çağrılırdı, deplasmandan kayıpla dönünce takım karşılanırdı.

''Taraftarlardan tek ricamız, seferberlik ilan edelim''

''Biz eleştirilere çok açığız. Herkes bizi eleştirebilir. Algı saldırılarına da hazırız. Biz bunların hepsine göğüs gereriz. Bizim camiamıza çağrımız, sezon sonuna kadar takıma destek vermemiz. Oyuncularımıza karşı, teknik ekibimize karşı eleştirileri sezon sonuna saklayalım. Bizim taraftarlardan tek ricamız, hafta hafta takıma destek verelim. 'Oyuncular sosyal medyadan etkilenmesin' denebilir ancak insan bu. Herkes etkilenebilir. Hakarete varan olaylar, linçler oyuncuları etkiliyor. Bizim sezon bitene kadar camiadan tek ricamız, 2000-01 sezonu gibi seferberlik ilan edelim. Zaten şurada 4-5 ay kaldı. Seferber olalım. Zaten sezon sonunda kongremiz olacak. Sayın Ali Koç aday olur ya da olmaz bunu önümüzdeki zamanlarda kendisi açıklar. Biz orada da Fenerbahçe'ye yakışan bir iletişim anlayışı belirleyeceğiz''

"Sosyal medya hayatımızı ele geçirmiş durumda"

2001, 2004 ve 2011 şampiyonluklarında sosyal medya yoktu. Şimdi sosyal medya hayatımızı ele geçirmiş durumda. Artık yeni dünya böyle. Araştırmalara göre insanlar sosyal medya platformlarında karşıt görüş belirtmeyi tercih ediyor.

"Kokuşmuş düzene karşı mücadele ediyoruz"

TFF'nin kararları bir yandan, yayıncı kuruluşun yaptıkları bir yandan, BİP çetesi bir yandan, malum camia bir yandan. Bu dörtlünün kurmuş olduğu kokuşmuş düzene karşı mücadele ediyoruz.

YORUMLAR 43
  • enver 3 yıl önce Şikayet Et
    kadıköy bitti şimdi bu başladı bahaneleri bitmez bunların 5 yaşında çocuk gibiler gerçekten bu akılda olan insanlar nasıl iş adamı oluyor anlamıyorum
    Cevapla
  • Ua zeytinburnu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sormazlarmı fetöden sonra niye şampiyon olamadınız? Fetö bitti fener bitti. İlk 5 mücadelesine devam ede durun...
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    eğer bir belgeniz varsa sunun şampiyonlukları alınsın yoksada ima etmeyin ima ederseniz sizinde fetöcü olduğunuzu ima ederler kaldı ki o 4 senede gs de oynayan futbolcular milli takımın çoğunluğu idi ve milli takımda güzel başarılar elde etti olaya sporaktif olarak bakın provakatif değil ama halen kripto fetöcüler var siz sanıyosunuz içinizde yok mu.
    Cevapla
  • aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    akık tutulması napsın zavallı kedi uzanamadıgı ciğere miav der :)))
    Cevapla
  • Orhan Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Dört sene üste şampiyon olduk Avrupa'nın kralı olduk Gerçekleri tarih yazar Tarihi de Galatasaray bizde Hagi gibi kral vardı Taffarel gibi kaleci vardı popesko gibi libero vardı en iyi kadro Galatasaray daydı o dönem hangi maçı satın aldık sizin gibi Trabzon'un elinden maç satın alarak şampiyon olmadınız mı Avrupa'da tescillenmedimi şikeniz sizin yerinize Şampiyonlar Ligi'ne Trabzonspor gitmedi mi? hala neyi konuşuyorsunuz? uydurdunuz bir fetö bütün suçu onlara atın sonra da kendinizi temize çıkartın Yersen tabii Zekeriya Öz fetö savcısı bile sizin takımınızın en iyi destekçisi değil miydi hala iftira yemiyoruz ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle