Fenerbahçeli Nabil Dirar'dan olay paylaşım!

Fenerbahçe'de sezon başında kadro dışı bırakılan ve devre arasında yolları ayıracak olan Nabil Dirar, sosyal medyada yaptığı paylaşımla olay oldu.

Fenerbahçeli Nabil Dirar'dan olay paylaşım!
Fenerbahçeli Nabil Dirar'dan olay paylaşım!
GİRİŞ 21.12.2020 17:01 GÜNCELLEME 21.12.2020 17:25
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye 2017-18 sezonunda Monaco'dan 3.5 milyon euroya transfer edilen ve sezon başında Erol Bulut'un gelmesinin ardından kadro dışı bırakılan Faslı futbolcu Nabil Dirar'ın devre arasında Belçika ekiplerinden Club Brugge'e transfer olacağı konuşuluyor.

34 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, sosyal medyada yaptığı paylaşımla olay oldu. Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren ve oldukça fit olan Dirar, yaptığı paylaşımda "Hayallerinize inanın. Onlar gerçekleştirilebilir. Kendinize inanırsanız, gerçekleştirebilirsiniz. Amin." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 11
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    sorunlu adam. milli takımda da istemiyorlardı fenere gelmezden evvel. kaliteli olabilir ama sorunları kalitesinden daha ön planda.
    Cevapla
  • Velid 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener, yıldız oyuncu oynatma ve kaybetmemeyi Fatih Terim ve Şenol Güneş'ten öğrenmesi gerekir. Fenerde futbolu bilen ve ne zaman oynasa,vasatın üstünde performans veren nadir oyunculardan. Üstelik farklı mevkilerde oynayabiliyor. Ama fener şaşırtmadı, bunu da harcayabildi
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç de kusura bakma terim de Güneş de ne oyuncular kaybetti. Emre Mor u getirin ben oynatırım dedi ayağına top değmedi oğlanın. şener özbayraklıyı kendisi aldı 2-3 maç oynattı geri yolladı daha da sayayım mı
    Cevapla
  • hakın 3 yıl önce Şikayet Et
    vücudunuzu geliştirdiğiniz kadar birde kafanızı ve futbolunuzu geliştirseniz. gerçi ne gerek var yinede dünya kadar para veriyorlar.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    evet çok olay olmuş...
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    paralari savurup sonra gidip devlete aglamayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle