F.Bahçe'de savunma çöktü! Böylesi Avrupa'da bile yok

Ligde dün akşam Gaziantep’e konuk olan Sarı- Lacivertliler’de savunma kurgusu yine değişti. Zorlu deplasmana Marcel Tisserand ve Serdar Aziz ikilisiyle başlayan Kanarya, yine bireysel hata kurbanı oldu.

F.Bahçe'de savunma çöktü! Böylesi Avrupa'da bile yok
F.Bahçe'de savunma çöktü! Böylesi Avrupa'da bile yok
GİRİŞ 20.12.2020 10:05 GÜNCELLEME 20.12.2020 15:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu kez Marcel Tisserand, günün kahramanıydı! Demokratik Kongolu savunmacı, mücadelenin 39. dakikasında topa kontrolsüz bir müdahalede bulundu. Meşin yuvarlağa kafa vurmaya çalışırken koluyla da temas eden Tisserand, penaltıya sebebiyet verdi. 40. dakikada beyaz noktanın başına geçen Alexandru Maxim, golünü attı. Sarı-Lacivertliler, bu hatanın ardından ilginç bir istatistiğe imza attı. Bu sezon Süper Lig ve Avrupa’nın beş büyük liginde stoperleri en fazla penaltı yaptıran takım Fenerbahçe oldu. Tisserand, Serdar ve Lemos, 2’şer hatayla bu alanda takımını zirveye taşıdı.

 

 

YORUMLAR 1
  • 1907 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe acil saunmay uche högh gibi ikitane güclü defans oyuncusu acil alması lazım... lemosla tiserandı gönder gitsin..... orta sahaya adam akillı 10 numara alması lazım sosa bitmiş... ozanı sat gitsin para verirlerse acil sat gitsin.... gökhanı da gonder caner kalsın... erol bulutta istifa etsin... yılmaz vural bu takımı şampiyon yapar
    Cevapla