Mert Nobre'den, Alex de Souza itirafı!

Son olarak Gençlerbirliği'nde teknik direktörlük yapan Mert Nobre, Alex de Souza ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Mert Nobre'den, Alex de Souza itirafı!
Mert Nobre'den, Alex de Souza itirafı!
GİRİŞ 16.12.2020 12:02 GÜNCELLEME 16.12.2020 12:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bu sezon Gençlerbirliği'ni çalıştıran ancak işler iyi gitmeyince takımdan ayrılan teknik direktör Mert Nobre, Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu

 

 

Her Gün Spor programına konuk olan Mert Nobre, Alex de Souza'nın düşüncesinde sarı-lacivertli camiada görev almak olduğunu belirtti.

"ALEX'İN KAFASINDA FENERBAHÇE VAR"

 

 

Geçtiğimiz günlerde antrenörlük kariyerine başlayacağını duyuran Alex de Souza hakkında konuşan Nobre, "Alex'in Türkiye ile ilgili planları var. Kafasında Fenerbahçe var. Antrenörlük kursunu tamamladıktan sonra kısa zamanda Türkiye'ye gelebilir." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Alex iyi bir futbolcu olabilir ama kesinlikle iyi bir hoca olmaz
    Cevapla
  • Trakyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek tabi. Brezilyada yüzüne bakan yok ekmek gene türkiye de arkadaşım. Yanlış anlaşılmasın Alex çok kaliteli bir insan ama demekki yetenekli olsa brezilyada teknik direktör olurdu futboldada öyleydi brezilyada tutulmadı
    Cevapla
  • Necip 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam daha kursunu bitirmemis. Brezilya da olsa nasıl yapacak
    Cevapla
  • fbli 3 yıl önce Şikayet Et
    dostum alex bir efsanedir bizim için iş bulamadığı için değil bağlılığından gelir ise gelir. ona da taraftar olarak her zaman kapımız açıktır.. Türk hocalardan daha takım ruhu ile yöneteceğinden eminiz.. En azından paranın kölesi olmaz..
    Cevapla