Fenerbahçe'den Sosa'ya 'parti' uyarısı

İstanbul’a geldikten sonra pandemi dönemi olmasına rağmen partilere katılan Jose Sosa'ya yönetimden ciddi bir uyarı geldi.

Fenerbahçe'den Sosa'ya 'parti' uyarısı
Fenerbahçe'den Sosa'ya 'parti' uyarısı
GİRİŞ 14.12.2020 11:09 GÜNCELLEME 14.12.2020 11:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla Fenerbahçe’ye transfer edilen Josa Sosa’nın çubuklu forma altındaki macerası sıkıntılı başladı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul’a geldikten sonra pandemi dönemi olmasına rağmen partilerde dolaşan Arjantinli futbolcuya yönetimden ciddi bir uyarı geldi.

 

 

İşte Takvim Gazetesi'nde yer alan; "Alemi bırak işine bak" başlıklı haber...

DERBİ ÖNCESİNDE DE PARTİ VERDİ

 

 

Beşiktaş ile oynanan derbi maçın 2 gün öncesinde evinde organizasyon düzenleyen Sosa'nın durumundan sportif direktör Emre Belözoğlu'nun da haberdar olduğu ve kendisine karşı kızgın olduğu da ifade ediliyor.

EROL BULUT ŞİKAYETÇİ

Teknik direktör Erol Bulut'un da Arjantinli'nin form durumundan mutlu olmadığı ve beklediği katkıyı alamamaktan şikayetçi olduğu belirtiliyor.

GÖNDERİLME SEÇENEĞİ MASADA

Sarı-Lacivertli kurmayların Sosa'ya yaptığı uyarının ardından Arjantinli yıldızın yakından takip edileceği açıklandı. Sosa'nın profesyonel davranış göstermemesi durumunda devre arasındaki ara transfer döneminde başka takıma satılması ya da kiralanması seçeneğinin de masada olduğu, Emre Belözoğlu'nun da bu fikirde olduğu gelen haberler arasında.

SADECE 2 MAÇTA 90 DAKİKA OYNADI

Ligde geride kalan 12 haftada Jose Sosa 1 maç dışında hepsinde görev aldı. Ancak sadece 2'sinde 90 dakika sahada kaldı. Sosa'nın eski formuna bir türlü yaklaşamadığı ve takım disiplininden de uzakta olduğu ifade ediliyor.

YORUMLAR 9
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam alemlere akmaya gelmiş İstanbul'a
    Cevapla
  • Kosovali 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim tafsiyem Konyada top kosturan Sokol Cikalesiyi Fener takimina alirdim inanim ki pisman olmasiniz,ben bir koyu Fenerbahceliyim.
    Cevapla
  • Vatansever 1969 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz feneri çok sevdiği için mi TS yi bıraktı sanmışdınız hayır eşiyle partilere gece klüplerine gidebilmek için Sattı ts yi .sizin olsun tepe tepe kullanın.
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşındaki adamlara bel bağlarsan olacağı bu
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerliler ettiğini çekecek trabzon sporumuzu zayıflatmak için transfer ettiniz sosa ve novaki oynatmak icin değil bu yüzden kızmaya hakkiniz yok bırakın oynamasinlar paralarını ödemeye devam edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle