Filip Novak: Tüm samimiyetimle özür diliyorum

Fenerbahçeli futbolcu Filip Novak, dün alınan Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası kameralara yansıyan gülümsemesiyle alakalı, "Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyetle veya içinde bulunulan durumdan mutlu olduğumdan dolayı ortaya çıkmadı o görüntü" diye konuştu.

Filip Novak: Tüm samimiyetimle özür diliyorum
Filip Novak: Tüm samimiyetimle özür diliyorum
GİRİŞ 13.12.2020 12:55 GÜNCELLEME 13.12.2020 12:56
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin dün aldığı Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından kameralara sarı-lacivertli futbolcu Filip Novak'ın gülümsemesi yansımış ve buna Fenerbahçeli taraftarlar tepki göstermişti.

 

 

Konuyla alakalı sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Novak, dün akşam kaybettikleri bir maçtan sonra olmaması gereken bir şey yaşandığını ifade ederek, "Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyetle veya içinde bulunulan durumdan mutlu olduğumdan dolayı ortaya çıkmadı o görüntü. Hayatım boyunca pozitif bir insan oldum ve sahada uzun yıllardır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. Onu görünce insani bir refleks verdim ve yüzüme yansıdı. Ben de sizler gibi çok üzgünüm. Bizim için son derece üzücü bir geceydi. Umarım en kısa zamanda daha güzel günler gelecek. Birlikte başaracağız" dedi.

YORUMLAR 22
  • Uğur 3 yıl önce Şikayet Et
    30 yaş üzeri ne kadar adam varsa topladılar, sezon başında yazmıştım tekrar ediyorum Darülaceze ye çevrilmiş takıma Emre Volkan da tuzu biberi oldu.. Şimdi ne bekliyoruz ki...
    Cevapla
  • Bozok 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam yabancı normal
    Cevapla
  • Çok Yaşlı Kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bir Trabzonsporludur Novak. FB spor yenildiği için zevkten uçuyor muhtemelen.
    Cevapla
  • Vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz de kabahat yok ki kabahat Onlarınki Bu ülkenin parasını size size peşkeş çekenlerden
    Cevapla
  • IBRAHIM 3 yıl önce Şikayet Et
    ahh bir de türkçe yazsaydın da ne demek istediğini anlasaydık.
    Cevapla
  • Musti 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bir oyun en başta bunu unutmamak gerek futbolcular gülebilir stres atabilir bir Fenerbahçe taraftarı olarak buna karşı değilim bize bu sezon kesin şampiyon olmamız gerek diye 30 yaşını geçmiş sözde tecrübeli diye alınan oyuncular dökülüyor keşke genç oyuncular kazanılsa şampiyonlukdan daha çok sevindirir taraftarları Gökan Gönül 34 Caner Erkin 32 Filip Novak 31 Sosa 35 Cisse 35 Valencia 31 Bu oyuncular kesin şampiyonluk için geldi ama hayal kırıklığı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle