Erol Bulut'tan Jose Sosa'ya şok!

Fenerbahçe'de oyun planı değişiyor. Sosa’nın kulübeye gelmesi beklenirken, bu bölgede Gustavo, Ozan, Mert Hakan üçlüsü kullanılacak.

Erol Bulut'tan Jose Sosa'ya şok!
Erol Bulut'tan Jose Sosa'ya şok!
GİRİŞ 10.12.2020 17:34 GÜNCELLEME 10.12.2020 17:34
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe son oynadığı Denizlispor maçını kazansa da oyun olarak beklentilerin altında kaldı. Beşiktaş derbisinde alınan mağlubiyet ve etkisiz oyunun ardından Denizli maçında da takımın benzer bir oyun ortaya koyması sonrası teknik heyet bu duruma çare aramaya başladı. Özellikle tempo olarak doğrudan rakiplerinin gerisine düşen sarı-lacivertliler orta sahayı güçlendirmeyi düşünüyor.

 

 

Bu çerçevede son haftalarda bekleneni veremeyen ve fiziksel açıdan düşüş içinde olan Sosa’nın kulübeye gelmesi bekleniyor. Teknik Direktör Erol Bulut’un orta sahayı Gustavo, Ozan, Mert Hakan Yandaş üçlüsü üzerine kuracağı öğrenildi.

Kilidi açamıyor

 

 

Ozan sezon başından bu yana 10 numara pozisyonunda oynuyordu. Mert Hakan bu bölgeye geçecek ve Ozan da gerçek pozisyonu olan 8 numarada yer alacak. Gustavo ise klasik bölgesinde görev yapacak. Bu sayede orta saha daha dirençli ve güçlü hale gelecek.

Sarı-lacivertlilerin bir diğer önemli problemi ise kapalı savunmaları açamaması. Bu durum sonuçlara da yansıyor. İç saha maçlarında bu nedenle sürpriz puanlar kaybeden Fenerbahçe, dış sahada ise boş alan bulabildiği için skor üretebiliyor.

Değişecek orta saha yapısı ile birlikte daha dinamik ve enerjik bir yapıya kavuşmayı hedefleyen sarı-lacivertliler bu sayede rakibi baskı altına alıp hataya zorlamaya çalışacak. (Milliyet)

YORUMLAR 15
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosa Fenerbahçe ye oynamaya mı geldi ki..
    Cevapla
  • dadas25 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan sosayi 10 numaraya ozani 8 e koysa bizim butun dertler bitecek kanatlara gerek bilenkalmaz caner gokhan zten ortalari fazlasi ile aciyor
    Cevapla
  • Mami 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyun kurucu kim olacak zaten adamı yanlış yerde oyanatmaya devam ediyor.Sosa oyun kurucudur ön libero değil Erol hoca bunu biran önce öğrenmeli yoksa hiçbir maçı kolay kazanmaz büyük maçları da kaybeder Şampiyonluk hayal olur ve 20. Haftayı zor görür...
    Cevapla
  • Sadık 3 yıl önce Şikayet Et
    Mert Hakan Sosadan iyi değilki. Sosa kötü oynasa bile çok kritik paslar ve goller atacak sınıfta.
    Cevapla
  • 1907 3 yıl önce Şikayet Et
    mülteci kampı gibi takım haddinden fazla topçu var. şampiyon olamazsak yandık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle