Fenerbahçe: Bir daha Ali Palabıyık'ı istemiyoruz!

Sarı-lacivertli yönetim, TFF'ye çıkarma yapacak ve MHK Başkanı Serdar Tatlı'ya "Ali Palabıyık'ı artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" diyecek.

Fenerbahçe: Bir daha Ali Palabıyık'ı istemiyoruz!
Fenerbahçe: Bir daha Ali Palabıyık'ı istemiyoruz!
GİRİŞ 08.12.2020 09:26 GÜNCELLEME 08.12.2020 09:47
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz iki sezon hakem hatalarından çok canı yanan Fenerbahçe, yeni dönemde de aynı darbelere maruz kalınca yönetim, sesini yükseltme kararı aldı. Serdar Tatlı başkanlığındaki yeni MHK'ya karşı tepkili olan sarı-lacivertliler, TFF'ye çıkarma yapacak.

Fenerbahçe'ye karşı duruş olduğuna inanan yönetim konuyla ilgili kapsamlı bir dosya hazırladı. Hakem yönetimlerinden duyulan rahatsızlığını ortaya koyacak olan Fenerbahçe, Ali Palabıyık'ın bir daha maçlarına verilmemesini de talep edecek.

EŞİTLİK İSTİYORUZ

Fenerbahçe'nin hazırladığı dosyanın içeriği eşitlik talebi. Kendi maçlarında aleyhte verilen kararların başka karşılaşmalarda rakiplerin lehine döndüğünü savunan sarı-lacivertliler, Konyaspor maçında nizami gollerinin uzun süreli VAR incelemesi sonucu elle oynama gerekçesiyle iptal edildiğine, ancak başka maçlarda aynı pozisyonun golle sonuçlandığına vurgu yapacak. Denizli maçında verilen penaltı kararına ve Serdar Aziz'in atılmasına da itiraz edilecek.

NEREDESİN TATLI?

Yönetici Selahattin Baki, MHK Başkanı Serdar Tatlı için, "Artık topa girmesi gerektiğini düşünüyorum. Her şeyi uzaktan izleyen bir MHK var. Elini taşın altına koysun, ortaya çıksın. Bir ayar çekmesi gerekiyor. Konya maçı itibarıyla F.Bahçe aleyhine, rakiplerin lehine olan pozisyon takdirlerindeki dengeler tamamen şaştı. Hakem camiasındaki başıboşluğa bir dur demek gerekiyor" ifadelerini kullandı. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 19
  • A.E 3 yıl önce Şikayet Et
    VAR' ın olduğu yerde hakemleri tartışmak yanlış bir şey VAR söylemiştir hakemde kararını o doğrultuda vermiştir. Ortada bir yanlış varsa bu maçın hakeminin değil VAR' ın yanlışıdır. Halbuki VAR bir çok maçı kurtarmıştır. Mesela Beşiktaş Kasımpaşa maçıymıydı Başakşehir maçımıydı net hatırlamıyorum. Hakem ceza sahası dışında yapılan faulü penaltı olarak yorumladı. VAR'ın uyarısı ile kararını değiştirip serbest vuruş verdi. Demek ki VAR olmasaydı o pozisyon penaltı olarak değerlendirilecekti.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi dünyada yaşıyorsun yahu????
    Cevapla
  • Lvnt 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye Ali Koç hakemleri yedirmiyordu neoldu
    Cevapla
  • bayram 3 yıl önce Şikayet Et
    Malatyayı kaç defa yaktı bu hakemler ama Malatya yönetimi çıkıp böyle bir demeç vermedi
    Cevapla
  • Katırcı 52 3 yıl önce Şikayet Et
    Vayba. Rizeden beri hakemlerle ğel ve hala hakemi isteme bir kac yıl önce palabıyık sizi ligte bıraksın şimdi alği yap palabıyık hakem olsa bir kaç kırmızı daha verirdi Denizlini penaltı posizyonu Vara gidiş ve devami. Ayrıca esas bizde fb bjk hakeminin ve vardakilerin incelenmesini istiyoruz. Madem siz böyle diyorsaniz bizde seyirçi olarak hakkımız bilmek
    Cevapla
  • Dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadrolu hakemi istemiyorsunuz. Bence artık Anadolu takımları bir hareket etsin vaya borca ğirmesin şampiyonluk zaten hayal bari hakını alsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle