Erol Bulut: Hakemden 16 dakika uzatma bekledim

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Denizlispor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Erol Bulut: Hakemden 16 dakika uzatma bekledim
Erol Bulut: Hakemden 16 dakika uzatma bekledim
GİRİŞ 06.12.2020 22:07 GÜNCELLEME 06.12.2020 22:13
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Denizlispor karşısında aldıkları galibiyeti değerlendirdi.

 

 


Maçın hakeminde 16 dakikalık bir uzatma beklediğini dile getiren Bulut, "İyi performans gösterdik. 40 dakika 10 kişi oynadık. Bir de hakem sağ olsun, 8 dakika verdi. 16 bekliyordum aslında. Bize de bu nasip oldu. Karşımızda kim olursa olsun, bugün galip gelerek 10 kişiyle neler başarabileceğimizi gösterdik" dedi.

Deplasmanda daha rahat oynadıklarını ifade eden Bulut, "Deplasmanda daha rahat oynuyoruz gibi gözüküyor. Kendi evimizde daha rahat olmamız gerekiyor. İçeride takımlar daha çok kapanıyor. Sadece kontratak arıyorlar. Onu da bu maçı çözdüğümüz gibi, gelecek maçları da çözmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Maçın hakemi Ali Palabıyık'ı da değerlendiren Bulut, "Herkesin şaşırdığı gibi ben de şaşırdım. Direkt önümüzde verilen bir sarı kart var Serdar'a, sonra sarıdan kırmızı. Kafasından seken toptu galiba. İlk başta sarı veriyor, sonra neden sarı kırmızı verdi. Hakemle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Oraya beni çekmeyin. Biz hakemlere, pardon sadece genç hakemlere destek vereceğiz" dedi.

YORUMLAR 24
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç başkan olduğu müddetçe fenerbahçe şampiyon olamaz! Ben bunu dün gördüm açıkça ali koç bence seçime girmeden başkanlığı bırak fenerbahçe nin önü açılsın
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    altay olmasa görürdüm ben 16 dk beklentini.3-2 alırdı adamlar macı
    Cevapla
  • murat91 3 yıl önce Şikayet Et
    40 dk 10 kişiyle neler becerdiniz pardon? ilk yarı 2-0 dan sonra, 40 dk topa sahip olma %28, şut 2 kaleyi bulan 0, bumu başarı? Siz kaleyi koruyan Altay ve beceriksiz Denizli takımına dua edin yoksa başka takım olsa acımızdı.
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki hala acısı var....
    Cevapla
  • SERDAR 3 yıl önce Şikayet Et
    çok boş konuşuyorsun usta işini yap..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle