Deniz Türüç: Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı yakaladım

Fenerbahçe'den Medipol Başakşehir'e kiralık olarak giden Deniz Türüç, transfer açıklamalarında bulundu.

Deniz Türüç: Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı yakaladım
Deniz Türüç: Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı yakaladım
GİRİŞ 12.11.2020 20:08 GÜNCELLEME 12.11.2020 20:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den Başakşehir'e kiralandıktan sonra yükselişe geçen ve takımının vazgeçilmez ismi olmakla birlikte A Milli Takım'a da giden Deniz Türüç, Manchester United maçındaki zaferlerini, hedeflerini ve ayrılık kararı almasının altında yatanları anlattı.

 

 

İşte Deniz Türüç'ün açıklamaları şöyle:

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, benim için bir rüyanın gerçekleşmesi. Küçük bir çocukken bunu hayal ediyorsun. Türk Milli Takımı'nda oynamak da bir hayaldi ve İstiklal Marşı'nı duyunca hala kalbim küt küt atıyor. Bunlar bir futbolcu için ulaşması yüksek hedeflerdir."

 

 

"AVRUPA ŞAMPİYONASI BENİM İÇİN RÜYA"

"Şu ana kadar hedeflediğim her yerde oynadım ve Avrupa Şampiyonası benim için bir rüya. Kesinlikle orada olmak istiyorum. Fenerbahçe'den ayrıldığımda Başakşehir'de oynama ihtimalimin daha yüksek olduğunu gördüm. Böylece Avrupa Şampiyonası'na da gidebileceğimi düşündüm."

 

"OKAN BURUK BANA GÜVEN VERDİ"

"Fenerbahçe 18 oyuncu birden transfer etti ve Okan Buruk ile konuştuğumda bana güven verdi. Benim içimdekini gördü. Unutmayın ki ben Türkiye Ligi'nin şampiyonuna kiralandım ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı yakaladım."

 

"TEN HAG BABA GİBİ"

Manchester United maçından sonra Ajax Teknik Direktörü Ten Hag beni aradı ve asist nedeniyle tebrik etti. Onunla iyi bir iletişimim var, benim için bir baba gibi. Donny van de Beek ile de konuştum, maçla ilgili ne düşündüğümü sordu. Ona da iyi şanslar diliyorum."

"MANU GALİBİYETİ ÜLKE PUANI İÇİN ÖNEMLİYDİ"

"Manchester United galibiyeti, Türkiye'de büyük coşkuyla karşılandı. Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım için çok önemli puanlardı. İzmir'deki deprem sonrasında insanları biraz olsun mutlu edebilmek güzel. Maç kazanmak çok küçük bir şey olsa da, yine de farklı bir mutluluk vermek sevindirici. Aldığımız sonuç da bizim için çok önemliydi. Bu sonucun getirdiği enerji ile lig maçımızı da kazandık."

 

"BU KADAR MAÇ OYNAMAK BENİ GURURLANDIRIYOR"

"24 gün içinde 8 maç oynadım, A Milli Takım'da 3 maç daha oynuyorum. 1 ayda 11 maça çıkmış olacağım ve bu çok yüksek bir sayı. Ancak bir oyuncu olarak bu beni gururlandırıyor, daha iyi bir futbolcu olmamı sağlıyor. Bu maçlarda Neymar, Mbappe, Pogba, Modric gibi oyunculara karşı oynadım. Uluslararası bir oyuncuysan, bu kadar maça çıkman bir gerekliliktir. Şampiyon olmak, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek bunu gerektirir."

 

YORUMLAR 11
  • Alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Heralde cok iyi oynadığını falan zannediyor.
    Cevapla
  • M.Nejat İşsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde iyi oynuyor. Seyretmeden karar veriyorsun. İstatistiğı görüp konuşmak doğru olur. Aynı takımmda Berkay Özcan 1 ayda milli takım oyuncusu oldu.
    Cevapla
  • MİY33 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen zaten iyi topçusun yoksa sen fb de yedek kulübesinde otururken Şenol hoca seni milli takıma almazdı fb seni ve senin gibi genç Türk futbolcuları alıp kulübede çürütüyor gençler fb sizi haketmiyor
    Cevapla
  • Hsn 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene en az 15 maçta ilk 11 de oynadı arkadaşım
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin takımın genç mi yetiştiriyor
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu olsa az süre almadı Fenerbahçe'de adam gibi oynardı. Boş beleş konuşuyor kendini geliştirde belki iyi paraya satarız seni.
    Cevapla
  • Umut 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe kafar taş düşsün üstünüze altında kalasın. Sizi gidi ırkçılar, fitne fucurcular işiniz gücünüz fitne fücür. Fenere giden parayı buluyor yüzdende orası burası oynuyor. Ondan sonra gece alemi derken kendini bitiriyor. Hepsi temiz oldu. Bir kötü olan fenerbahçe. Şu fenerbahçe ye düşmanlık yapan ırkçı, fitne fücürcular ALLAH sizi bildiği gibi yaosın İnşallah
    Cevapla
  • M.Nejat İşsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok bu kadar bedduaya Oynatamayanlara söylemek lazım.
    Cevapla
  • yani 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenere geri gidersen hayallerin yikilir bitersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle