Erol Bulut: Basit hatalar yaptık

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Konyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Erol Bulut: Basit hatalar yaptık
Erol Bulut: Basit hatalar yaptık
GİRİŞ 07.11.2020 21:36 GÜNCELLEME 07.11.2020 21:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Konyaspor'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Erol Bulut'un açıklamaları şöyle:

"Maçtan önce söyledim. Basit hatalar yapmamamız gerektiğini söyledim. Maalesef çok fazla basit hata yaptık. Takım olarak istediklerimizi yapamadık. Bugün net pozisyonlar yakaladık. Değerlendiremedik. Rakip yarım pozisyon yakaladı, Jevtovic gol attı. Oyun disiplininden koptuk. Takım olarak kötüydü. Fazla oyuncu performansının altında oynadı. Nitekim 2-0 mağlup oldu. Oynadığımız futboldan ders çıkarmamız lazım. Hatalarımızı net belirleyip, analiz edip, milli maç arasında toparlanmamız lazım. Sonuçta ben sezon başından beri söylediğim cümle var. Biz birlikte kazanıyoruz. Bugün birlikte kaybettik. Birlikte kazanmayı bileceğiz bundan sonra."

 

 


"Sonuçta futbolda ortalar önemli ama sürekli ortalarla gol atmak diye bir şey yok. Bunun çalışmasını bu hafta yaptık. Rakip defansın bekleyeceğini biliyorduk. Duran topları da çalıştık. Rakip kendini ona göre ayarlamış. Çalıştığımız opsiyonları sahaya yansıtamadık. İstediğimiz oyun çıkmadı."

YORUMLAR 8
  • Realist 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı ortalar yapacak da biri kafa ile gol atacak diye takım savunmasına katkısı olmayan hatta zarar veren Caner ısrarın takıma her hafta gol yediriyor. Novak bu takımın banko oyuncusu olmalı, Caner, Perotti, Samatta dönüşümlü oynamalı. Pelkas bu takımın gol girişimlerinde her zaman rol alabilecek kaliteli bir ayak, Mert Hakan'ı da ancak onun yerinde değerlendirmelisin hocam.
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ilk defa onbir kişiye karşı oynadın yenildin
    Cevapla
  • corum05 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam bazı saplantilarindan kurtul Cisse gibi bazı oyuncuları gör kusturme yanlış yapma yazık olur
    Cevapla
  • misafirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenci 49 alırsa hoca vermiş, 50 alırsa kendisi almış olur ya. Erol Bulutun mazereti de aynı.
    Cevapla
  • Memik 3 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan hocayı biraz dinle ..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle