Fenerbahçe'ye Kadıköy'de soğuk duş!

Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu ve 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Fenerbahçe'ye Kadıköy'de soğuk duş!
Fenerbahçe'ye Kadıköy'de soğuk duş!
GİRİŞ 07.11.2020 21:01 GÜNCELLEME 07.11.2020 23:10
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Konyaspor Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Konyaspor 2-0 kazandı.

İlk yarıda topa daha çok sahip olan Fenerbahçe, Konyaspor karşısında kanat organizasyonlarıyla gol arasa da istediği pozisyonları bulamadı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan ve arka arkaya girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Fenerbahçe karşısında Konyaspor, Jevtovic'in 67. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertli ekip golün ardından baskı kursa da Konyaspor, hızlı hücumda Kravets'in 77. dakikada bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı: 0-2. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Konyaspor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe 17 puanda kaldı. Konyaspor ise puanını 9'a çıkardı.

Milli aranın ardından Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Konyaspor ise sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

 

MAÇ TABLOSU

Stat: Ülker

Hakemler: Ali Şansalan, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Ok

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Tisserand, Serdar Aziz, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Valencia (Dk. 85 Ademi), Pelkas (Dk. 58 Cisse), Thiam (Dk. 46 Perotti), Samatta (Dk. 70 Ferdi Kadıoğlu)

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Oğuz Kağan Güçtekin (Dk. 60 Shengelia), Jevtovic (Dk. 72 Alper Uludağ), Cikalleshi, Milosevic (Dk. 90+5 Hurtado), Miya, Kravets

Goller: Dk. 67 Jevtovic, Dk. 78 Kravets (İttifak Holding Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 68 Ozan Tufan, Dk. 81 Serdar Aziz (Fenerbahçe), Dk. 73 Sehic, Dk. 84 Alper Uludağ, Dk. 88 Adil Demirbağ (İttifak Holding Konyaspor)

 

 

YORUMLAR 133
  • Şenol 3 yıl önce Şikayet Et
    Eee, rakip 11 kişi olunca ve hakem taraf tutmayınca olacağı buymuş işte.
    Cevapla
  • Realist 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Konyaspor a bir tebrik te Erol Bulut kardeşime maç sonu açıklamalarından dolayı, Ne hakemden ne futbolcudan bahsetti.. bireysel hiç açıklama yok sadece kurumsal olarak yol kazası yaptık dedi. Böyle hocalara çok ihtiyacımız var...Takımı ve kendini kurumsallaştırmış helalolsun...
    Cevapla
  • Burhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle kazanan takımın sonu bu. Şaşırmamak gerek.
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Oh miss
    Cevapla
  • Hulusi konevi 3 yıl önce Şikayet Et
    Konya Spor: Büyüklerin belalısı : Trabzona Başakşehire Beşiktaşa 4 er attı. Fenerin hatırı kırılmasın diye onu da boş geçmedi. Mevlana torunları FENERE SEMA NASIL YAPILIR öğretti.
    Cevapla
  • mardinizade 3 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerli olarak tebrikler diyelim ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle