Leicester City, Ozan Tufan'ı yakından takip ediyor

Fenerbahçe ve Milli Takım’daki performansıyla göz dolduran Ozan Tufan’ı İngiliz ekibi Leicester City’nin takip ettiği ortaya çıktı.

Leicester City, Ozan Tufan'ı yakından takip ediyor
Leicester City, Ozan Tufan'ı yakından takip ediyor
GİRİŞ 01.11.2020 09:57 GÜNCELLEME 01.11.2020 09:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile birlikte Milli Takım'da da performansıyla göz dolduran ve yıldızı her geçen gün parlayan Ozan Tufan'ı Leicester City'nin takip ettiği ortaya çıktı. Bir süredir Ozan'ı takipte olan Premier Lig ekibinin F.Bahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

 

 


MENAJERİ İLE TEMASA GEÇTİLER

Takvim'in haberine göre, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosunda bulunduran Leicester'ın Ozan Tufan'ın menajeri ile temasta olduğu da gelen haberler arasında. Ancak İngiliz ekibinin işi kolay değil.

LYON DA REKABETİN İÇİNDE

Ozan Tufan'ı Fransız ekibi Lyon'un takip ettiği ve ciddi bir şekilde ilgilendiği de beliniyor. Fener yönetiminin ise Ozan Tufan konusundaki tavrında herhangi bir değişiklik yok.

FENER YÖNETİMİ YİNE TAVİZSİZ

Fenerbahçe Ozan'ın serbest kalma bedelini yeni sözleşmesinde 20 milyon Euro olarak revize etmişti. F.Bahçe Vedat için de taviz vermemişti.

 

 

.

YORUMLAR 9
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon + sonraki satıştan yüzde 10 pay
    Cevapla
  • fenerbahçeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence 20milyon teklif gelse hemen satsınlar yeri dolar bir futbolcu. Çok iyi lakin istikrarı yok
    Cevapla
  • levroklevrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupaya giden oyuncularin tutuyorsa , oyuncularina ilgi artar ve hep daha fazla talep edebilirsin. Sükürler olsun avrupadaki Millilerimiz üst düzey oynuyorlar
    Cevapla
  • Bolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Seri gibi topçuların değeri 18 mil avro olan bir dünyada şu anki Ozan en az 30 mil eder.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    yokya onuda nerden çıkardın tosun paşayı topcu yaptınız başımıza adam takım bulamadı ne serisi yürüyen kabiliyetsiz 3-4 milyon bile etmez
    Cevapla
  • faruk ts 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozan şu halinden biraz daha güçlü olursa bence 20 az bile olur. Bir tık daha güçlense çok iyi olur. PL de zaten tempolu oyuncular ancak oynayabilir, hele de orta saha oyuncularının kondisyonu çok iyi olmalı. Eğer ozan bu sezon devamli oynarsa hem güçlenir hemde vucudu kondisyon yükler. Hayırlisi Türk oyuncular gitsin avrupaya reklamimiz olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle