Erol Bulut: Sezon sonuna dek namağlup devam etmek istiyoruz

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Trabzonspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut: Sezon sonuna dek namağlup devam etmek istiyoruz
Erol Bulut: Sezon sonuna dek namağlup devam etmek istiyoruz
GİRİŞ 25.10.2020 21:32 GÜNCELLEME 25.10.2020 22:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Trabzonspor ile oynadıkları maçı değerlendirdi.

 

 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Bulut, "Maça iyi başladık, baskılı başladık, pozisyonlar yakaladık ama golü yapamadık. Lemos ile Sosa arasında bir anlaşmazlık oldu, golü yedik ve dağıldık. İkinci yarıda yaptığımız direkt değişiklikler etkili oldu, daha fazla hücum yapmak istedik" dedi.


Fenerbahçe'nin geri dönüşünü de değerlendiren Bulut, "1-0 geri düştükten sonra müthiş mücadele etti oyuncularım. 1'i istedik, 2'yi attık, 2'yi istedik, 3'ü attık, 4'ü de bulabilirdik çok iyi bir geri dönüş yaptık. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Oyunun gidişatı beraberlik olur, mağlubiyet de yaşanacak ama inşallah sezon sonuna dek namağlup ilerleme şansını yakalarız. Ben ve oyuncularım elinden geleni yapacak" şeklinde konuştu.

Basın toplantısı

Bulut, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zor bir maçın geride kaldığını belirterek, "Maça iyi başladık. İlk 20 dakikada yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Defanstaki ufak bir hatadan gol yedik." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda ise farklı bir oyun oynadıklarını vurgulayan Bulut, "İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler bize galibiyeti getirdi. Papiss Cisse, Mert Hakan Yandaş ve Kemal Ademi'yi oyuna aldık. Oyuna girenler iyi iş yaptı. Pozisyonlar yakaladık. Takım birinci golü attı, 2'yi istedi. İkinciyi attık 3'ü istedik. Üçüncü golü attık. 4-5 gol de olabilirdi." diye konuştu.

Erol Bulut, soyunma odasına 1-0 geride girdiklerinin hatırlatılması üzerine, "Soyunma odasında takım olarak hareket etmenin gerekliliğini anlattık. Bu birliktelik bize galibiyeti getirdi. Takım ruhu ve birliktelik bize başarıyı getiriyor. Böyle devam edersek daha çok galibiyet alacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bu maçta Ülker Stadı'nın localarında yüzde 50 kapasitede sarı-lacivertli taraftarların bulunduğunu da ifade eden Bulut, "Taraftar az olmasına rağmen bize büyük katkı sağladı. İnşallah önümüzdeki süreçte futbol taraftarla birlikte daha güzel olacak." şeklinde görüş belirtti.

 

 

YORUMLAR 16
  • fbli 3 yıl önce Şikayet Et
    yenilmez armada olduk. bu fb den kimse maç alamaz.
    Cevapla
  • takviye 3 yıl önce Şikayet Et
    en az 3 defans ve bir kaleci transferi lazım. orta sahaya da takviye lazım. en az 2 tane.
    Cevapla
  • hüsran olur 3 yıl önce Şikayet Et
    devre arasında defansa iyi adamlar almazsak yine hüsran olur.
    Cevapla
  • fbm 3 yıl önce Şikayet Et
    bir fb li olarak söylüyorum, önümüze geleni ezeceğiz. bizden puan almaya kalkana fazladan 2 gol daha atarız.
    Cevapla
  • vatanislam 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tarz açıklamalar her zaman rakipleri daha da kışkırtır. gs bu işi güzel yapıyor sessiz sedasız hep kendini şampiyonluk potasında tutuyor, oluyor yada olmuyor çok önemli değil ama önemli olan rakipleri kendinize düşman etmemektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle