'Bana Yunanistan diye seslenmesi hoşuma gitti!'

Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maçta Göztepe ağlarını havalandıran ve performansı ile beğeni toplayan Pelkas, Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

'Bana Yunanistan diye seslenmesi hoşuma gitti!'
'Bana Yunanistan diye seslenmesi hoşuma gitti!'
GİRİŞ 21.10.2020 14:38 GÜNCELLEME 21.10.2020 14:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dimitris Pelkas'ın açıklamaları şöyle:

 

 

"Çok mutluyum. İlk maçımda galip geldik. Gol attım. Golle birlikte takıma katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Önemli olan takımın kazanmasıydı. Deplasmanda elde edilen bir galibiyetti ve çok önemliydi. Şu anda da Trabzonspor maçına hazırlanıyoruz. Pantelis hocayla (kondisyoner) da konuştuk. Türkiye'de bu maçlar çok önemli. Bugünden pazar günkü maça kadar en iyi şekilde hazırlanmalıyız.

Çok kısa sürede takıma katıldım. Milli aranın ardından perşembe gününden pazar gününe kadar takımla birlikteydim. Tabii ki bu başlangıçta biraz sıkıntı yaratıyor. Oyuncuları tanımıyorsunuz, takımın nasıl olduğunu bilmiyorsunuz. Takımın içinde çok kaliteli arkadaşlarımız var. Bana çok yardımcı oldular. Daha çok hocamızın benden ne istediğine odaklandım. Sahada elimden gelenin en iyisini yaptım. Takımda güzel bir kimya olduğunu gördüm. Daha da iyiye gideceğimizi inanıyorum. En azından 1-2 ay içinde her şeye alıştıktan sonra benim için ve takım için çok daha iyisinin olacağını görüyorum."

 

 

"GOLDEN SONRA OZAN'A KOŞTUM"

"Gerçekten güzel bir grubumuz var. İyi insanlardan oluşan bir grup. Bunu en başından itibaren hissediyorsunuz. Takım arkadaşlarım bu konuda bana yardımcı olacaklardır. Saha içinde birlikte olmak önemli ama en önemlisi saha dışında bir aile olabilmek. Bana göre en doğru olan bu. Takımdaki arkadaşlık gördüğüm kadarıyla çok güzel. Çok iyi şekilde ilerliyor. Zamanla daha da sıkılaşacağına inanıyorum. Tabii ki ne zaman gol atsanız, moral motivasyonunuz çok yükseklerde oluyor. Tabii ki ben golden sonra Ozan'a koştum ve teşekkür ettim. Çok güzel bir asist yaptı. Yeni gelen oyuncular için ilk maçlar önemlidir. Golle başladığınızda kendinize özgüven katarsınız."

"BANA YUNANİSTAN DEMESİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ"

Dimitris Pelkas, takım arkadaşı Ozan Tufan'ın kendisinin adını unutup Yunanistan diye seslenmesiyle ilgili olarak, "Duydum bunu ve çok da hoşuma gitti. Sonuçta biz oyuncular olarak maç içinde baskı altındayız. Sürekli oyun içindeyiz. Bazen bazı şeyleri unutabiliyoruz. Maça çıktığımda 3 gündür takımlaydım. Doğal olarak ben de herkesin ismini hatırlayamıyorum. Ozan'ın yaptığı da çok iyi. O baskı altında aklına böyle bir şey gelip, beni çağırması güzel bir anekdot. Maç içinde duyamadım ama güzel bir anı" dedi.

"TEK TEK MAÇLARA BAKARAK İLERLEMELİYİZ"

Pelkas, Jose Sosa hakkında da şu ifadeleri kullandı:

"Fantastik bir oyuncu. Çok tecrübeli. Avrupa'da birçok kulüpte oynayan bir oyuncu."

Yunanlı futbolcu sözlerine şöyle devam etti;

"Kariyerim boyunca sürekli bir sonraki maçı düşündüm. Uzak gelecekteki veya sonunda ne olacağını düşünmedim. Tek tek maçlara bakarak ilerlememiz gerekiyor diye düşünüyorum. Bir önceki maçtan hatalardan ders çıkartarak neyi daha iyi yapabilirize odaklanmalıyız. Şu an için Pazar gününe odaklanmalıyız. Tabi ki şampiyonluk hedefimiz. Bunun içinde en iyisini yapıp, alabileceğimiz en yüksek puanı toplamalıyız. Şu an için önümüzdeki maça odaklanmalıyız.

"Stadı full görmek isterdim. Pandemi sürecinden dolayı maalesef böyle olmuyor. Stadı içerden göremedim. Sadece ofislerinde bulundum. İlk defa stadı içerinden göreceğim. Benim için de ayrı bir tecrübe olacak. Fenerbahçe'ye gelmeden önce de stadın nasıl dolu olduğunu, taraftarın nasıl bir atmosfer yarattığını videolardan gördüm. Umarım bu süreç sonrası en yakın zamanda saha içinde buluşuruz."

"Özel, kendime has bir gol sevincim yok. O anda ne hissetiysem, gol kimin tarafından bana attırıldıysa ona doğru giderim."

"BÜTÜN GÜCÜMÜ GÖSTERMEK İSTİYORUM"

"Bu süreçten bir an önce dönülüp, taraftarlarımızı stadımızda görmek istiyorum. Emin olsunlar ki, maçlarda hatta antrenmanlarda yüzde yüzümü her zaman vereceğim. En iyi şekilde her özelliğimi geliştirip, antrenmanlara da hazır şekilde çıkıp, saha da her şeyimi vermeyi düşünüyorum. Bütün gücümü göstermek istiyorum. Şampiyonluk için oynayacağız. Onları mutlu edeceğiz. Çok uzun zaman oldu, Fenerbahçe bu tadı yaşamıyor. Emin olsunlar ki, elimizden gelenin en iyisini sahaya koyup, onları mutlu etmek istiyoruz."

YORUMLAR 2
  • Urfalı Haydar 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozan ne yaptığını bilmeyen özürlü gibi. Sanki Yunanın sesi radyosu olmuş, Yunanistan ın REKLAMINI yapıyor. OZAN= YUNANIN SESİ RADYOSU .
    Cevapla
  • cemil 3 yıl önce Şikayet Et
    yunan propagandası yapılıyor yazık
    Cevapla