Ali Koç'tan beIN Sports açıklaması! Skandal...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yayıncı kuruluşun TFF'ye yaptığı son teklifi açıkladı ve 95 milyon dolarlık eksik ödeme olduğunu ifade etti.

Ali Koç'tan beIN Sports açıklaması! Skandal...
Ali Koç'tan beIN Sports açıklaması! Skandal...
GİRİŞ 14.10.2020 16:06 GÜNCELLEME 14.10.2020 16:06
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında yayıncı kuruluş ile TFF arasındaki görüşmeleri ve yayıncının son teklifini açıkladı.

İşte Ali Koç'un sözleri:

"Yayıncı kuruluş ile kriz var. Uzadıkça Anadolu kulüpleri etkilenecek. En büyük gelirleri yayıncıdan geliyor. Federasyon ile yayıncı arasında garip bir ilişki var. 250 milyon Dolar konuşuluyor toplam. Bunu kabul etme lüksü dahi yok. Mevcut kontrat şartının aynen devam etmesini istiyoruz."

"140 YERİNE 45 ÖDENDİ, SKANDAL"

"4 hafta geçti, milli ara geçti bir ödeme yapıldı. Bu ödemenin mevcut şartname koşulları çerçevesinde yapıldığı takdirde ilk ödeme 140 milyon dolar olmalı. Bize yapılan ödeme 365 milyon TL, yani 45 milyon Dolar. Yüzde 35 ödeniyor. Skandal... Biz durumdan rahatsızız."

"YAYIN İHALESİNDE KULÜPLER DE OLACAK"

"Bundan sonraki yayın ihalesinde kulüplerin onay vermeyeceği sistem olmayacak. Kulüpler sistemin içinde olmalı."

YORUMLAR 14
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    burası patagonya değil sazanlar sözleşme imzaladıysanız uyacaksınız okadar.
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamzaten 600 trilyona Lig yayınını ihale almış sanamı verecek tümparayı aç göz herif senin tüm şirketlerin karı bile 45 milyon $ değildir .Ne yapıyorsunuz siz bu kadar parayı nereye gidiyor okadar vergi affına rağmen hadi hesap verin önce ekremin pilotu
    Cevapla
  • Fırtına 3 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler har vurup harman savurken aklınız neredeydi bir şampiyonluk için iş yaramaz emekli yabancı oyuncuyu doldurken aklınız neredeydi biraz alt yapınıza yatırım yapsaydınız bu paralar konuşmazdınız dünyayı saramış bir vüris krizi bein spor size gene iyi para veriyor beinspor ayarılsa kulüpler batar zaten gırtlağa kadar borcunuz var bu zevksiz lige iyi para veriyor transferi bırakın gençlere yatırım yapın
    Cevapla
  • yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu denli kalitesiz bir lige, böyle kalitesiz yönetimlere, hakemlere, federasyona adamlar çok bile para veriyor. Bırakın bıdı bıdı yapmayı beinsports bıraksın siz bu paranın yarısını bile bulamazsınız.
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Konuları sapla samanı karıştırma.. sözleşme yaptıysan ona uyacaksin nokta..
    Cevapla
  • Dodge RAM 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen holdingten biraz para ayır, bir spor kanalı kur maç yayınlarını siz alın beyefendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle