Slimani'den Fenerbahçe'ye yaylım ateşi!

Leicester City kadrosunda yer alan Islam Slimani, Fenerbahçe'de yaşadığı sorunları bir kez daha gündeme getirdi.

Slimani'den Fenerbahçe'ye yaylım ateşi!
Slimani'den Fenerbahçe'ye yaylım ateşi!
GİRİŞ 07.10.2020 14:36 GÜNCELLEME 07.10.2020 14:36
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonu Monaco'da kiralık olarak tamamlayan ve bu sezon Leicester City'de kalan Islam Slimani, France Football'dan Nabil Djellit'e özel bir röportaj verdi.

Röportajında Cezayir Milli Takımı, kişisel futbol kariyeri hakkında konuşan Slimani; Fenerbahçe'de geçirdiği süre hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'de çok büyük sorunlar yaşadığının altını çizen Slimani, "Fenerbahçe'de kariyerimin en golcü sezonlarından birini geçiriyordum ancak Fenerbahçe beni gönderdi. Türkiye'de çok sorun yaşadım, bu sadece futbol meselesi de değildi. Sezonun ikinci yarısında (2018-2019) yaşadıklarım spor dışı bir olay haline geldi. Fenerbahçe'de takımın sorumluları, benim yanıma geldi ve "Sen bu takımda kiralık futbolcusun ve artık en iyi olsan bile oynamıyorsun" dediler. Yassine Benzia ile grup antrenmanı yapmama bile izin vermediler, bu büyük bir saçmalıktı" dedi.

Fenerbahçe'de yaşadığı "kabusa" rağmen sakin kaldığını ifade eden Slimani, "Olgun bir kişilik olduğum için sakin kaldım ancak açıkcası Fenerbahçe maceram bir kabusa dönüştü. En kötü dönemimde Cezayir Milli Takımı'na gittim; çünkü teknik patron Djemal Belmadi benim neler yapabileceğimi ve özelliklerimi çok iyi biliyordu. Fenerbahçe'de yaşadığım karmaşık durum, Djemal'in telefonuyla bana umut oldu" şeklinde konuştu.

Birlikte oynadığı en iyi futbolcunun Riyah Mahrez olduğunun altını çizen Slimani, "Kariyerimde birçok futbolcuyla beraber oynadım ama Leicester'da ve Cezayir Millli Takımı'ndan arkadaşım Riyad Mahrez'i "birlikte oynadığım en iyi oyuncu" olarak gösterebilirim. Mahrez, bir topla her şeyi yapabilir; sadece kendisine güvenmesini sağlamalısınız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 38
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu söyleyenlerin Allah cezalarını versin emi böyle önemli gölcü bence safdışı bırakılmaz
    Cevapla
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu senede aynısı olacak, fb ilk 3 e bile giremiyecek...
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük soruna Bak! Kiralıkmış, birde antreman yaptırmamışlar.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi derdin varsa şikayetvar a yaz dostum
    Cevapla
  • sivaslı cengo 3 yıl önce Şikayet Et
    siz ispanya gol kralını getirdiniz aynısı olmadımı fenevliler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle