Serdar Dursun: Erol Bulut ile görüştüm!

Almanya 2. Ligi'nde Darmstadt forması giyen Serdar Dursun, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ile transfer için görüştüğünü açıkladı.

Serdar Dursun: Erol Bulut ile görüştüm!
Serdar Dursun: Erol Bulut ile görüştüm!
GİRİŞ 25.09.2020 10:48 GÜNCELLEME 25.09.2020 11:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Almanya 2. Ligi’nde Darmstadt 98 forması giyen Serdar Dursun, Radyospor’a çok özel bir röportaj verdi. Transferde adı Trabzonspor ve Beşiktaş ile anılan golcü oyuncu, Fenerbahçe ile görüştüğünü doğruladı. Serdar Dursun, Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? Bonservisi için Darmstadt ne kadar istiyor? Sörloth, Leipzig’de başarılı olur mu? Serdar Dursun, tüm sorulara yanıt verdi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Serdar Dursun’un açıklamaları şu şekilde:

 

 

"Darmstadt'ın uzun vadeli hedefinde Bundesliga var"

-Darmstadt takımında işler nasıl gidiyor? Sezon başladı. Bu sezon Darmstadt'ın hedefi nedir?

Gayet olumlu geçiyor. Takımım ve ben iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kupada tur atladık ama ligde kaybettik. Geçen sene 5. sırada yer almıştık. Bu sene daha da yukarıları hedefliyoruz. Darmstadt’ın hedefi tabii ki 2.Lig’de iyi bir sezon geçirmek. İlerleyen dönemlerde de Bundesliga hedefi var.

 

 

"Darmstadt benim için 1.5 milyon Euro istiyor"

-Kulübün hedefleri ve senin hedeflerin örtüşüyor mu? Takımdaki geleceğini konuşma imkanı buldun mu acaba yöneticilerle?

Yöneticilerle konuştum. Hedeflerim olduğunu daha üst liglerde yer almayı hedeflediğimi ifade ettim. Bonservisimle ilgili sıkıntı oldu. Kulüp 1.5 milyon Euro istiyor. 1-2 takım resmi teklif yaptı ama Darmstadt bu teklifi beğenmedi. Kulüpler de bu bedeli ödemeye korktu. İlerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz.

"Erol Bulut ile görüştük, beni 2. forvet olarak düşündü"

-Sörloth Leipzig'e transfer oldu. Sen daha önce Trabzonspor’la da anıldın. Trabzonspor ve Beşiktaş senle temas kurdu mu? Başka kulüpler de var mı?

Evet, adım transferde Beşiktaş ve Trabzonspor ile anıldı. Bu takımlarla menajerim görüştü. Daha sıkı görüşme Fenerbahçe ile oldu. Erol Bulut ile görüştük. Erol Bulut beni 2. forvet olarak düşündü. Tabii ki bonservisim ve çeşitli nedenlerden dolayı temaslar son birkaç haftada kesildi. Ama Fenerbahçe’ye transferim gayet ciddi bir durumdaydı.

"Yedek kalmak değil, gelip oynamak isterim"

-Türkiye planların arasında mı? Türk kulüplerini takip edebiliyor musun?

Hedefim şu an için Bundesliga’da olmak. Ama Türkiye’yi çok yakından takip ediyorum. Türkiye’de takımlar iyi kadrolar kurmaya başladı. Benim için de güzel bir proje olursa gelebilirim. Her oyuncu gibi yedek kalmak istemiyorum. Gelip oynamak isterim. Bonservis sorunu oldu ama seneye serbest oyuncu olacağım. Benim için ve kulüpler için işler daha kolay olacak.

"Sörloth, Bundesliga'da 12-15 gol atar"

-Sörloth sence Leipzig'e uygun bir oyuncu mu? Oradan bir sıçrama yapabilir mi?

Sörloth, Trabzonspor’da pivot santrfor olarak oynuyordu. Leipzig daha çok Nagelsmann ile 4-4-2 ya da 3-5-2 oynuyor. 4-2-3-1 çok oynamıyorlar. Hızlı kontraya çıkıyorlar. Ön bölgeye hızlı geçiyorlar. Bence Sörloth başarılı olur. İlk senesinde 12-15 gol atabileceğini düşünüyorum. Tabii ki Bundesliga, Türkiye’ye göre daha zor bir lig. Bundesliga’nın hızına ve temposuna uyum sağlarsa başarılı olur. Fiziği ve boyu çok iyi. Leipzig de ofansif oynuyor. Forvetlere top çok gidiyor.

"Kenan'ın Türkiye'de başarılı olmaması için hiçbir sebep yok"

-Kaan Ayhan, Sassuolo'ya gitti. Kulüple sorunlar da yaşadı. Kenan Karaman da ayrılmayı düşünüyor. İki oyuncu ile görüştünüz mü? Kenan sence Türkiye'de başarılı olur mu?

Kaan Ayhan için hayırlı olsun. Kaan için İtalya futbolu iyi bir adım. Kenan Karaman ise ayrılmak istiyor. Kenan kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Hem Bundesliga hem de milli takımda forma giydi. Türkiye’de, transferi gerçekleşmesi durumunda başarılı olmaması için hiçbir sebep yok.

"Geçen sezonkinden daha fazla gol atmayı istiyorum"

-Bu sezon gol hedefi koydun mu? Nasıl bir sezon bekliyorsun?

34 maçın 34’ünde de oynamak istiyorum. Gol hedefi koymadım. Tabii ki geçen seneden daha fazla gol atmak isterim. Geçen sene lig ve kupada 19 gol atıp, 3 asist yapmıştım. Daha yukarıya çıkmak istiyorum. Bu benim için ve takım için iyi olur.

"Milli davet için dua ediyorum"

-Şenol Güneş'in seni detaylı izlettiğini duydum. Milli davet mi geliyor acaba sana?

Milli takım hedefim var. Şenol Güneş bu konuya karar verecek. İnşallah davet gelir. Bunun için dua ediyorum. Hayırlısı olsun.

YORUMLAR 2
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    hah bi sen kaldın.
    Cevapla
  • fatihana 3 yıl önce Şikayet Et
    niye moralini bozuyorsun cekemiyorsun fatihan demek bu anlamda degil senin icin fesat
    Cevapla