Perotti krizinin sebebi Vedat Muriqi!

Diego Perotti görüşmesi için İstanbul'a gelen Romalı yetkililer, 3 milyon Euro bonservis istedi. Vedat transferinde Fenerbahçe'nin kendilerine indirim yapmaması nedeniyle de rahatsızlıklarını dile getirdi.

Perotti krizinin sebebi Vedat Muriqi!
Perotti krizinin sebebi Vedat Muriqi!
GİRİŞ 22.09.2020 09:53 GÜNCELLEME 22.09.2020 21:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe bir yandan santrfor transferi konusunda yoğun bir çalışma yürütürken diğer taraftan kanat takviyesi için görüşmeler yapıyor. Sarı-lacivertliler, Diego Perotti için geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Roma yetkilileriyle görüştü. Roma'nın yetkilendirdiği temsilciler ile masaya oturan Fenerbahçeli idareciler İtalyanların bonservis beklentisi ile karşılaştı. 3 milyon Euro'luk talep sonrasında sarı-lacivertli cephe, bu bedelin yüksek olduğu ve bu şartlar altında transferin mümkün olmadığını direkt iletti.

VEDAT MURIQI'DEN KIZGINLAR

Roma'nın 32 yaşındaki sol açık Perotti için Fenerbahçe'ye yardımcı olmaya pek niyeti olmadığı da ortaya çıktı. Sebebi ise Vedat Muriqi! Bir diğer Başkent ekibinin de Kosovalı golcü için devreye girdiği ancak Fenerbahçe'nin Muriqi'in bedelinde indirime gitmediği için Roma'nın görüşmelerden çekildiği öğrenildi.

Oyuncunun da ezeli rakipleri Lazio'ya gitmesinin ardından Romalı yöneticilerin Fenerbahçe'ye kızgın olduğu ve Perotti konusunda kolaylık sağlamayarak rahatsızlıklarını gösterdikleri ortaya çıktı.

Perotti geçtiğimiz sezon Roma ile 21 maça çıkarken 5 gol atıp 3 kez de asist yaparak 8 gole direkt katkıda bulundu.

YENİ TRANSFERLER İÇİN İŞ BİRLİĞİ 

İki kulüp arasında gelecek için iş birliğine yönelik olumlu adımlar atıldı. Buna göre; Fenerbahçe ve Roma, bundan böyle transfer süreçlerinde oyuncularının durumlarına dair birbirlerine bilgilendirme yapacak. Böylelikle Kolarov ve Vedat transferleriyle gerilen ilişkiler düzeltilmiş olacak.

 

 

YORUMLAR 1
  • of61 3 yıl önce Şikayet Et
    bana saçma geldi bu haber roma'nın oyunusunu isteyecen onlarda kalkıp istanbula gelecekler mantıksız.tersi olması gerekmezmi?
    Cevapla