Vedat Muriqi'nin bonservis bedeli belli oldu!

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'in 17.5 milyon euro karşılığında Lazio'ya transfer olduğunu borsaya bildirdi.

Vedat Muriqi'nin bonservis bedeli belli oldu!
Vedat Muriqi'nin bonservis bedeli belli oldu!
GİRİŞ 15.09.2020 18:24 GÜNCELLEME 15.09.2020 18:58
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

 Fenerbahçe, Vedat Muric'in transferi konusunda İtalya'nın Lazio Kulübü ile 17,5 milyon avro karşılığında anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ tarafından Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Sağlık kontrollerinin tamamlanması ile profesyonel futbolcumuz Vedat Muric'in İtalyan Kulübü Lazio'ya, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 17,5 milyon avro net bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır." denildi.

Açıklamada, transfer bedeline ilaveten, sportif sonuçlarına bağlı olarak Lazio'nun, sarı-lacivertli kulübe aşamalı olarak azami net 2,5 milyon avro bonus bedeli ödeyeceği belirtildi. 

Ayrıca, Muric'in ileride diğer bir kulübe transferi halinde Lazio tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Fenerbahçe Kulübüne, İtalyan kulübünün yüzde 5 bonus bedeli ödeyeceği kaydedildi. 

Öte yandan sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan veda mesajında, "2019-2020 sezonunda formamızı giyen Vedat Muric, İtalya'nın Lazio takımına transfer olmuştur. Vedat'a oynadığı sürece verdiği katkı ve gösterdiği mücadele için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz. Yolun açık olsun." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 34
  • Dervaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Afferin satın satın sonra niye şampiyon olamıyoruz deyin Bu takımın en iyisi nediye satıyorsun Bu sene bu takım ilk besin içinde olamaz
    Cevapla
  • irfan 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar para etmeyeceğini azıcık futbol bilgisi olan herkes biliyor ali cengiz oyunu ocak ta fenere kiralık olarak geri gelecek.
    Cevapla
  • gurkany 3 yıl önce Şikayet Et
    Marka olarak Kınık tavsiye ederim.
    Cevapla
  • Giresunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Giresunspor dan nerelere geldi büyük bir başarı öyküsü helal olsun
    Cevapla
  • velhasıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakin olun TOSUN PAŞA 22.5 Milyon Euro ya Everton a Satıldı. Türkiye listesinde Birinci sırada.
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Paraları yok takımların mecbur satacaklar. Ve Muriç Türkiyeli olmadığı için ederinden daha fazla para etti. Tıpkı E Elmas gibi. TC kimlikli olunca daha iyi olsa da bu kadar para etmiyor. Size tuhaf gelen kısmı burası
    Cevapla
  • 3477 3 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Tosun Alman patentli Türk.
    Cevapla
  • Es es 3 yıl önce Şikayet Et
    Cenk tosun türk degilmi kardeşlik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle