Emre Belözoğlu: "30 gol atacak forvet alacağız"

Transferde çok önemli oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe'de bu gidişatın en büyük mimarı olarak gösterilen Emre Belözoğlu'ndan transfer açıklaması geldi.

GİRİŞ 12.09.2020 00:40 GÜNCELLEME 12.09.2020 10:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Emre Belözoğlu Tümer Metin'e konuştu. Futbolu Fenerbahçe'de bırakan ve kulübe transfer anlamında da harika katkılar vermeye devam eden Emre Belözoğlu Sarı Lacivertliler'in eski futbolcusu Tümer Metin'e konuştu. 

 

 

30 TANE GOL YAPACAK BİR SANTRAFOR ALACAĞIZ

Emre Belözoğlu'nun kendisine yaptığı açıklamaları Trtspor'daki programında açıklayan Tümer Metin, başarılı futbol adamının söylediklerini aktardı: 

 

 

"Tisserand ile birlikte önemli bir stoper ve 30 gol atacak birinci, 15 gol atacak ikinci bir santrfor transfer edeceğiz. 30 tane gol yapacak bir santrafor, yetmez bir de arkasından 15 tane gol yapacak iki santrfor hazır, buldum. Vedat satılır satılmaz alacağız. Ligin 2., 3. haftasına kalmayacak.

YORUMLAR 18
  • manisalı 3 yıl önce Şikayet Et
    burda yorum yapan gs'li çocuklar belki bilmez. sizin gs'niz haluk ulusoy zamanında, 4 sezon üst üste şampiyon olduğu sezonların birinde nerdeyse istisnasız her maç penaltı kullandı ve şampiyon oldu. O zaman kimse demedi hakemler niye gs'ye penaltı veriyor diye. Ulan daha 3-5 sezon önce fener sezonu penaltısız tamamlayacaktı ki son maçlarda nasıl olsa şampiyon olamayacak diye 1-2 tane göstermelik penaltı verdiler fenere. Balık hafızalı olmayın.
    Cevapla
  • arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    frey gol atamaz.gol işini sadece santrafora bırakırsan kolay galibiyet zorlaşır. rize maçında bu sorunları gördük.diğer takımlar nasıl güçlendi ileride 3 forvetle baskı kurup defansı şaşırtıyor, dağıtıyor,golleri rahat buluyorlar.şöyleki ferdi, valencia,thiam üçlüsü ile baskılı oyunla goller rahat bulunur.
    Cevapla
  • Karamürselli 3 yıl önce Şikayet Et
    Beleş penaltılar ile 50 yaşında zafer biryol bile 30 gol atar
    Cevapla
  • Gardolap Fuat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemlerle gelecek forvetin en az 80 gol atmasi lazim..Guiza gelse onun bile 40-50 si rahat var...
    Cevapla
  • Aykut65 3 yıl önce Şikayet Et
    Her maç 2 penaltı hibe edilirse freyde atar 30 gol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle