Muriqi sonrası Fenerbahçe'de forvet adayları

Vedat Muriqi resmen Lazio’ya gitti, Fenerbahçe onun yerini büyük ses getirecek bir yıldızla doldurmak için kolları sıvadı.

Muriqi sonrası Fenerbahçe'de forvet adayları
Muriqi sonrası Fenerbahçe'de forvet adayları
GİRİŞ 11.09.2020 10:25 GÜNCELLEME 11.09.2020 10:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Vedat Muriqi resmen Lazio’ya gitti, Fenerbahçe onun yerini büyük ses getirecek bir yıldızla doldurmak için kolları sıvadı. İşte Sarı-Lacivertliler’in taraftarlarını heyecanlandıracak golcü adayları...

PATO TEKLİF EDİLDİ

Adı sık sık Türk takımları ile anılan Brezilyalı yıldız bu transfer döneminde de gündeme geldi. Alexandre Pato, Sao Paulo ile olan sözleşmesini fesh etti ve bonservisini eline aldı. Sambacı, Fenerbahçe’nin listesinde bulunan bir isim değildi ancak menacerler tarafından önerildi. Yönetim kararı Emre Belözoğlu ve Erol Bulut’a bıraktı. Bu ikiliden olumlu bir yanıt gelirse, Pato ile temasa geçilip şartları sorulacak.

SAMATTA KİRALANABİLİR

Mbwana Samatta geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray’ın gündemine gelmiş ancak yüksek maliyeti nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Yıldız futbolcu ocak ayında 10.5 milyon Euro’ya Aston Villa’nın yolunu tuttu. Ancak Samatta burada bekleneni veremedi. Villa’nın Ollie Watkins transferi sonrasında gözden çıkartılan Tanzanyalı golcünün, Sarı-Lacivertliler’in listesinde olduğu öğrenildi. Kanarya, Samatta’yı kiralamak istiyor.

BAS DOST YİNE GÜNDEMDE

Hollandalı forvet geçmiş transfer dönemlerinde birçok kez Fenerbahçe’nin gündemine geldi. Bas Dost, Sporting’de 127 resmi maçta 93 gollük performans sergiledikten sonra geçen sezon Frankfurt’un yolunu tuttu. 31 yaşıdaki golcü burada beklediğini bulamadı ve şu anda kiralık olarak kendisine yeni bir takım arıyor. 1.96 m.’lik boyu ve oyun stili olarak Muriç’i andıran, gol yollarında çok daha etkili olan Dost, Kanarya için önemli bir aday.

 

LİSTENİN BAŞI MANDZUKIC

Hırvat yıldız Beşiktaş’ın da gündeminde. Ancak hem Bankalar Birliği anlaşması hem de Muriç’in satışıyla birlikte Fenerbahçe’nin eli maddi anlamda rakibinden çok daha güçlü. Mario Mandzukic ile daha önce ilk temas kurulmuştu. Emre Belözoğlu Hırvat yıldızın menaceriyle bu kez işi bitirmek için masaya oturacak. Büyük takım tecrübesi, profesyonelliği ve kalitesiyle Mandzukic, Fenerbahçe’nin 1 numaralı golcü adayı konumunda.

ALTERNATİF CISSE

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut ile beraber Alanyaspor'da uzun bir süre çalışan Cisse, sarı-lacivertli yönetimin de gündemine geldi. Bu sezon "şampiyon olacak bir kadro" kurarak taraftarıyla da barışmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, 35 yaşındaki Cisse ile dirsek temasına başladı. Erol Bulut da Cisse transferine sıcak bakıyor ve transfer komitesine bu yönde rapor sundu. Manchester'da yaşayan ailesine daha yakın olabilmek adına Belçika'da forma giymek isteyen Cisse'nin sözleşme şartları üzerinde görüşen sarı-lacivertli yönetim, uygun sözleşme süresi ve ücretini yakalaması durumunda Senegalli futbolcuyu kadrosuna katacak.

YORUMLAR 9
  • Sedat kalfa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş Almanya 2. Lifinde darmsdat un Golcüsü var türk adam İbrahimoviç stilinde zaten öyle lanse ediliyor. Mutlaka alın pişman olmazsınız Türkiye tecrübesi de var. Sakaryalı
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu konuşanlar gerçekten fenerlimi bir fenerli böyle konuşmaz bu kadar umutsuzluk fazla biraz iyi düşünün daha kimi alsın bu takım anlamadım sirf muhalefetsiniz ya
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bas dost u alın diğer seçenekleri eleyin pişman olmazsınız adam bitirici golcü 30 gol garanti veririm ben alınmalı bu sene
    Cevapla
  • Hamza 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon Sörloth'u 5'e bile satamaz.
    Cevapla
  • tercuman 3 yıl önce Şikayet Et
    Dost fenerbahcede iyi isler yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle