Fenerbahçe'nin durdurulamaz yükselişi!

Fenerbahçe'nin borsadaki durdurulamaz yükselişi devam ediyor. Sarı-Lacivertliler 5 Milyar TL değerine ulaşan ilk Türk kulübü oldu.

Fenerbahçe'nin durdurulamaz yükselişi!
Fenerbahçe'nin durdurulamaz yükselişi!
GİRİŞ 10.09.2020 12:48 GÜNCELLEME 10.09.2020 13:49
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, borsada son yılların en iyi performanslarından birini yaşıyor.

 

 

Ağustos ayı sonundan beri Fenerbahçe hisselerinde yaşanan yükselişten sonra, Fenerbahçe’nin piyasa değeri 5 Milyar TL'ye kadar ulaştı.

Galatasaray ise 2.5 milyar liralık piyasa değeriyle son 1 haftadır yaşadığı yükselişe devam ederken, Trabzonspor 1.6 milyar liralık, Beşiktaş ise 1 milyar liralık piyasa değerine sahip. 

 

 

YORUMLAR 58
  • Akil 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbol hakikaten afyon olmuş. Şu yorumlara bak. Yazık!. Cebinizdeki 5 kuruşa göz diken bu sektör spor olmaktan çıktı. farkına varın. aklınızı başınıza devşirin. münker nekir hangi takımlısın diye sormayacak.
    Cevapla
  • k¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    FB nin yükselişi birilerini geriyor dikkat edin hepisi birden saldırıyor transfer yapar aynı borsada yükselir aynı iyi oynar aynı kötü oynar aynı bankadan para alırız aynı borclu oluruz aynı tıpkı ülkemizin muhalefeti gibi hükümetin sankı hiç doğrusu yok hep yanlış kısacası buna çekemezlik derler
    Cevapla
  • Borsa uzmanı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi okuduktan sonra, borsada spekülasyon, manipülasyon, vurgun, hile yöntemleri ile küçük yatırımcıya tepeden mal kitlendiğini, borsadaki bist100 hisselerinin dahi büyük kısmının böyle olduğunu, Borsanın Kıbrıs kumarhanelerinden farksız olduğunu yazmıştım. 6 saat önce yazmışım. Ve günün sonunda fener hissesi yüzde 10 düşmüş. Yani düşebileceği en düşük seviyeye kadar düşmüş. Demek ki neymiş? Borsada olanın reel ile bir alakası yokmuş.
    Cevapla
  • Mahirbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci Ertuğrul ve Melih örneğinde olduğu gibi birkaç hileli satış da yaparsa limit tavan yapar
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    kumara dönmüş borsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle