Fenerbahçe'den transferde yeni hamle; Ze Luis

Fenerbahçe'de transfer arayışları sürerken, Beşiktaş'ın ilgilendiği Ze Luis gündeme alındı. Golcü yıldız için kiralama yöntemi düşünülüyor.

Fenerbahçe'den transferde yeni hamle; Ze Luis
Fenerbahçe'den transferde yeni hamle; Ze Luis
GİRİŞ 08.09.2020 20:21 GÜNCELLEME 08.09.2020 20:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Erol Bulut, yaptığı açıklama ile 2-3 transferin daha olacağını belirtmişti. Vedat Muriqi'nin takımdan ayrılacak olması nedeniyle sarı-lacivertliler gol yollarında sıkıntı yaşamak istemiyor. Kanarya golcü adaylarını belirlemeye çalışıyor.

Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın da istediği yıldız futbolcu için flaş bir hamle yaptı. Süper Lig için geri sayıma geçen Fenerbahçe'de forvetteki boşluğun hızlıca çözülmesi amaçlanıyor. Sarı-lacivertlilerin golcü çalışmasında Ze Luis
adı bir anda öne çıktı.

Kiralık isimleri de araştıran sarı-lacivertlilerde, Porto'nun elden çıkarmaya sıcak baktığı 29 yaşındaki golcünün kiralık durumunun araştırıldığı kaydedildi. Cape Verde'li futbolcunun her ne kadar Porto'da kalma düşüncesi olsa da gönderilme düşüncesi nedeniyle sadece Avrupa'da bir kulüpte oynamak istediği aktarıldı.

Arap kulüplerinden gelen teklifleri direkt reddeden Ze Luis'in düzenli olarak oynayabileceği ve göz önünde olabileceği bir ligi seçeceği vurgulandı.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN ARKADAŞI

Porto'da alternatiflerin artması nedeniyle forma şansı neredeyse kaybolan golcü futbolcu için Celta Vigo'nun da devrede olduğu savunuldu. Ancak Porto'nun teknik direktörü Sergio Conceicao ile Inter'de takım arkadaşı olan Emre Belözoğlu'nun direkt temasa geçme gibi bir avantajı olduğu bildirildi.

YORUMLAR 2
  • gerçek 3 yıl önce Şikayet Et
    ze luiz mi? diagne mi? kesinlikle diagne, almayın paranıza yazık...
    Cevapla
  • ismi lazım değil 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre futboldaki çirkefliğini menajer olarak aynen devam ettiriyor. Ortada oyuncu kalmamış gibi diğer kulüplerin talip olduğu oyunculara teklif yaparak piyasayı yükseltiyor. Karakter meselesi yani.
    Cevapla