Harun Tekin formayı kaptı!

Teknik Direktör Erol Bulut, idmanlarda ve hazırlık maçlarında başarılı performans sergileyen Harun Tekin'i 1. kaleci yapacak. Altay Bayındır ise yedeğe çekilecek

Harun Tekin formayı kaptı!
Harun Tekin formayı kaptı!
GİRİŞ 04.09.2020 09:42 GÜNCELLEME 04.09.2020 09:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanarya'da eldivenler yer değiştiriyor… Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Erol Bulut, yeni sezonda birinci kaleci olarak Harun Tekin'i görevlendirecek. 2018-19 sezonunda Bursaspor'dan transfer edilen Harun, ilk sezonun ardından Ankaragücü'nden getirilen Altay Bayındır'a kaleyi kaptırmıştı.

Genç eldiven Altay'ın başarılı performans sergilemesiyle kulübeye hapsolan 31 yaşındaki tecrübeli kaleci Harun, Bulut'un göreve gelmesiyle yeniden yükselişe geçti.

Topuk Yaylası kampında ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla eski formunu yakalayan Harun, yeni sezonda ilk 11'de şans bulacak.

"HERKES FARKLI HARUN GÖRECEK"

Antrenmanlarında çok çalışan tecrübeli file bekçisi, "Tekrar 1 numara olmak istiyorum. Yeni sezonda herkes farklı bir Harun izleyecek" ifadelerini kullandı.

Öte yandan yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Harun Tekin'in, sözleşmesinde yüzde 15 indirime gittiği öğrenildi. Bu fedakârlık yönetimin de beğenisini topladı.

YORUMLAR 3
  • Boşver 3 yıl önce Şikayet Et
    altay gayet güzel kaleci. doğru bu sezon fazla gol yedi ama defansımızda orta saha oyuncuları oynuyordu gerisini siz düşünün :)
    Cevapla
  • kkkkk 3 yıl önce Şikayet Et
    altay mı başarılı performans sergilemiş. tonla gol yedi. kaç tane maç verdi kendi hatalarıyla. altay fb de ancak üçüncü kaleci olur.
    Cevapla
  • Ultrasalak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir gs li olarak altay candır gerisi perişandır. Altayı kalede görmek istiyoruz. Fb altayla güzel. Hahahahah
    Cevapla