Ali Koç'un Vedat Muriqi satrancı!

David Silva'yı son anda Real Sociedad'a kaptıran Lazio Başkanı Lotito, aynı başarısızlığı Muriqi de yaşamak istemediği için şartları zorluyor.

Ali Koç'un Vedat Muriqi satrancı!
Ali Koç'un Vedat Muriqi satrancı!
GİRİŞ 31.08.2020 11:55 GÜNCELLEME 31.08.2020 11:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sadece 11 gün kaldı ancak Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin satışında sonuca ulaşamadı.

Lazio bir ayı aşkın süredir 26 yaşındaki golcü için sarı-lacivertli yönetimle pazarlıkta. 16 milyon Euro peşin, 2 milyon Euro bonus olarak 18 milyonu veren Lazio, transferi bitirmeye çok yaklaşmıştı ki bir başka İtalyan ekibi Fiorentina devreye girince Başkan Ali Koç'un, "20 milyon Euro'yu veren alır" resti ile karşılaştı.

İKİNCİ HÜSRAN İSTEMİYOR

Bunun üzerine Laziolu bir yetkili İstanbul'a gelip F.Bahçe yönetimi ile pazarlığa oturdu. İtalyan ekibi 20 milyon Euro'yu vermeyi kabul etti ancak bir şartla; 18 milyonu peşin, 2 milyon Euro'su bonus olarak...

David Silva ile anlaşmışken Real Sociedad'a kaptıran ve taraftarın büyük tepkisini alan Lazio Başkanı Claudio Lotito, Vedat transferinde de aynı sonu yaşamak istemiyor. Bu arada İtalyan basınına göre sarı-lacivertli yönetimden bazı isimler, golcü futbolcunun takımdan ayrılmasına sıcak değil. Ancak karar Koç'a bırakıldı.(Sabah)

YORUMLAR 10
  • gokhan 3 yıl önce Şikayet Et
    ya lazıo başkanı sorsun bakalım bi fiş almasak kaça olur diye.fiş almassa 18 e verelim
    Cevapla
  • çArşı 3 yıl önce Şikayet Et
    bizim vida da böyle 18.20.25 ler havada uçuyordu. aynı koç gibi açgözlülük yaptı fiko. satmadı elde patladı 5m bile vermiyolar. koçta bu kafayla giderse aynısı olur
    Cevapla
  • Sinan017 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle satılmamamalı ligi biliyor iyi bi forvet bitiriciliği geliştirmesi lazım yerine gelecek adam fıs çıkabilir böyle bi zamanda riske girilmemeli
    Cevapla
  • alpkaan 3 yıl önce Şikayet Et
    bi 18 diyon bi 20 diyon karar ver artık satmasını bilmiyorsan bilenlere bırak. 18 razı olunmuştu ver gitsin bu parayı kimse vermez muriçe. değerini bulmuşken sat kurtul para işlesin beklemenin bi faydası yok.
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerizekalının ticaret öğretmeye çalıştığı adamın Ali Koç olduğunu buna biri söylesin...
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    yersen.
    Cevapla
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    Yiyemezsin ki...midenize oturur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle