Fenerbahçe'de Jose Sosa'nın ilk maça yetişmesi zor!

Fenerbahçe'de henüz hiç takımla çalışma fırsatı bulamayan yeni transfer Jose Sosa'nın Rize deplasmanına kadar hazır hale gelmesi zor görünüyor.

Fenerbahçe'de Jose Sosa'nın ilk maça yetişmesi zor!
Fenerbahçe'de Jose Sosa'nın ilk maça yetişmesi zor!
GİRİŞ 28.08.2020 17:17 GÜNCELLEME 28.08.2020 17:17
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de henüz hiç takımla çalışma fırsatı bulamayan yeni transfer Jose Sosa'nın Rize deplasmanına kadar hazır hale gelmesi zor görünüyor.

Yeni transfer Jose Sosa, ailesiyle birlikte İspanya’da tatil yaptıktan sonra Türkiye’ye dönmüştü. Arjantinli yıldızın eşi Carolina Alurralde, 24 Ağustos’ta koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Sosa, eşiyle birlikte toplam 14 gün karantina altında kalacak.

Henüz hiç takımla çalışma fırsatı bulamayan tecrübeli orta saha oyuncusunun, ligin ilk haftasındaki Rize deplasmanına kadar hazır hale gelmesi zor görünüyor.

YORUMLAR 15
  • Laz 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok ama cok üzüldüm. Vah vah vah nasil oldu yahu
    Cevapla
  • Şimal Kartalı 3 yıl önce Şikayet Et
    bol yatış yüksek maaş az çalış garanti para
    Cevapla
  • Ağrılı04 3 yıl önce Şikayet Et
    Burada yorum yapanlar futboldan anlamıyor bari susun. Adam yaşına rağmen geçen sezon 40 maç oynadı neyin hesabını yapıyorsunuz siz fb düşmanları
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosa dede. Ancak gelir sahaya adam emekli olmuş kim takar idmanı. Ali Koç bile tesislere ondan önce gelir adam rahat artık ne işi olur antrenman la yatışşş
    Cevapla
  • Boran 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adam tam bir çakal.Kendini fenere kitletti.İnsan futboldan biraz anlar.Trabzon şampiyonluğu bu adam yüzünden kaybetti.Tam bir şeytan bu adam.Göründe bakın feneri bu adam karıştıracak.30.dakikadan sonra yürüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle