Fenerbahçe'den Marcelo Guedes teklifi

Marcelo Guedes için Fenerbahçe resmen devreye girdi. Kanarya, 33 yaşındaki stopere yıllık 2 milyon Euro'nun üzerinde teklif yaptı.

Fenerbahçe'den Marcelo Guedes teklifi
Fenerbahçe'den Marcelo Guedes teklifi
GİRİŞ 24.08.2020 09:23 GÜNCELLEME 24.08.2020 09:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın, yeniden takıma kazandırmak istediği ve kariyerini Fransa'nın Lyon takımında sürdüren Marcelo Guedes'e, Türkiye'den flaş bir teklifin geldiği öğrenildi.

 

 


FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon harika bir performans gösteren ancak yarı finalde güçlü Bayern Münih'e elenen Lyon'da sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Marcelo için ezeli rakip Fenerbahçe'nin de devreye girdi. Yarı final sonrası kulübün verdiği iki günlük izini değerlendiren Brezilyalı futbolcunun menajeri ile Sarı- Lacivertliler'in temasa geçtiği öğrenildi. Kanarya'nın, 33 yaşındaki stopere 2+1 yıllık sözleşme için senelik 2 milyon Euro'nun üzerinde mükemmel bir teklif yaptığı belirtildi.

"TÜRKİYE'DE SADECE BEŞİKTAŞ"

Brezilyalı oyuncunun ise menajeri aracılığıyla bu teklife teşekkür edip, ret cevabı gönderdiği ifade edildi. Siyah-Beyazlılar'la temas halinde olan Marcelo'nun, "Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım. Ne Beşiktaş kulübünü ne de taraftarlarını hayal kırıklığına uğratamam" dediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN HABER BEKLİYOR

Kara Kartal'dan haber bekleyen Marcelo'nun, Beşiktaş'a transfer olup olmayacağının birkaç gün içerisinde belli olması bekleniyor. Lyon'un hocası Rudi Garcia'nın, çok sevdiği oyuncusunu her ne kadar bırakmak istemese de, onun tekrar Türkiye'ye dönme isteğini kırmayacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

YORUMLAR 2
  • yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım limitleri aşan ve kasimpaşa ile transfer şikesi yapan fener nasil bir ceza alacak. Bekleyip göreceğiz.
    Cevapla
  • of61 3 yıl önce Şikayet Et
    benide al fener :))))
    Cevapla