Fenerbahçe'de kıran kırana Mandzukic pazarlığı

Bonservisi elinde olan dünyaca ünlü yıldız Mario Mandzukic'i listenin ilk sırasına alan Sarı-Lacivertliler bütün şartları zorluyor

Fenerbahçe'de kıran kırana Mandzukic pazarlığı
Fenerbahçe'de kıran kırana Mandzukic pazarlığı
GİRİŞ 23.08.2020 17:55 GÜNCELLEME 23.08.2020 17:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Vedat Muriç'i Lazio'ya satması an meselesi olan Fenerbahçe'de forvet transferi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bonservisi elinde olan dünyaca ünlü yıldız Mario Mandzukic'i listenin ilk sırasına alan Sarı-Lacivertliler bütün şartları zorluyor. Fenerbahçe'nin 2 yıl için 5 milyon Euro garanti ücret teklif ettiği 34 yaşındaki golcünün kapıyı 8 milyon Euro'dan açtığı öğrenildi.

 

 

Bu transferi bitirmeye karar olan yönetimin önümüzdeki günlerde Mandzukic'le bir kez daha masaya oturarak iknaya çalışacağı ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin teklifini 6 milyon Euro'ya çıkaracağı, sözleşmeye bazı bonus maddeleri de koyacağı öğrenildi.  Hırvat yıldızın da biraz fedakarlık yapması halinde anlaşma sağlanabileceği belirtiliyor.

497 MAÇA ÇIKTI 197 GOL ATTI

Juventus, Atletico Madrid ve Bayern Münih gibi dev kulüplerin formasını giyen Mario Mandzukic 497 resmi maça çıktı. 34 yaşındaki Hırvat yıldız 197 kez ağları havalandırırken, 84 asist yaptı.

Ocak ayında sürpriz bir şekilde Al Duhail'ye transfer olan Mandzukic'in Birleşik Arap Emirlikleri serüveni 6 ay sürdü.

YORUMLAR 10
  • Yaşar 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakınnnn! çöpe atmayın milyonlarca doları. Sakın.
    Cevapla
  • alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    bu manzudukiç klübü sömürür yılda 6 milyon euro ister.bunun parasına 6 oyuncunun yıllık maaşı ödenir.yılda 10 maçtan fazla oynayamaz.paralar boşa gider.
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    dedelerrrrr... hoppa cuppaa :))) Allah bilir kaç milyon verecekler..
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan paralar boşa gider.. Yazık..
    Cevapla
  • alparslan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu manzudikiç 5-6 m euro etmez. yazık.boşa gider paralar. hem manzudikiçin bazen sakaklığı nüksediyor.bi işe yaramaz. benede 7 maç oynar sonra yatar.kruse gibi pasif oyuncu.thiam ve valencio bundan 2 kat daha iyi oynuyor ve yorulmak bilmiyorlar.manzudikiç gereksiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle