Fenerbahçe'de Koronavirüs şoku!

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli futbol takımında bir futbolcu ve teknik ekipten bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Fenerbahçe'de Koronavirüs şoku!
Fenerbahçe'de Koronavirüs şoku!
GİRİŞ 13.08.2020 23:16 GÜNCELLEME 14.08.2020 00:46
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de bugün yapılan korona virüs testlerinin sonucunda 1 futbolcu ve 1 teknik ekip çalışanında test sonucu pozitif çıktı.

 

Kulüpten yapılan açıklamada futbolcu ve teknik ekip çalışanının izolasyona alındığı ve tedavilerine başlandığı belirtildi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı

Galatasaray, futbolcu ve teknik ekip personelinde korona virüs test sonucu pozitif çıkan Fenerbahçe için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından paylaştığı geçmiş olsun mesajında, "Fenerbahçe Spor Kulübü’nde COVID-19 testi pozitif çıkan futbolcu ve teknik ekip personeline acil şifalar diliyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.


TFF'den Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolcu ve teknik ekip personelinde korona virüs test sonucu pozitif çıkan Fenerbahçe için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'nin resmi internet sitesinden paylaştığı geçmiş olsun mesajında, "Yapılan kontroller sonucunda Covid-19 testi pozitif çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcusu ve teknik ekip çalışanı ile Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" denildi.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı

 Beşiktaş Kulübü, bir futbolcusu ve teknik heyetten bir çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen Fenerbahçe Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Fenerbahçe Spor Kulübünün Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcusu ve teknik ekip çalışanına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Fenerbahçe." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı

 Trabzonspor Kulübü, bir futbolcusu ve teknik heyetten bir çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen Fenerbahçe Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Fenerbahçe Kulübünün bir futbolcu ve bir çalışanında Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa süre içerisinde sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • futbolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Fenerbahce düşmanları da bulaştırmış ola bilir...hazırlık dönemini tam konsantre yapamasınlar diye...
    Cevapla
  • Hüseyn 3 yıl önce Şikayet Et
    hastasın sen
    Cevapla
  • Tuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi siz yine şampiyon olacaksınız demi
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    çok fazla filim izleme....
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Şaka misin sen ?
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuh diyorum.....!
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim olduğu önemli değil Ben GS liyim ama sonuçta rakipten birileri ölüm tehlikesi olan bir hastalığa yakalanmış..Büyük geçmiş olsun
    Cevapla
  • byrm 3 yıl önce Şikayet Et
    çok derdimizr
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence FB komple kapatılsın
    Cevapla
  • salim 3 yıl önce Şikayet Et
    cahil küçük beyinli
    Cevapla
  • ttr 3 yıl önce Şikayet Et
    Fb değil seni kapatmak lazım çok israfsın bu dünyaya
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih terimin tedavisinden uygulasınlar 2 günde iyileşirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle