Fenerbahçe'den Bruma için resmi teklif!

Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'da da oynayan PSV'nin Portekizli yıldızı Bruma için kulübüyle temasa geçti.

Fenerbahçe'den Bruma için resmi teklif!
Fenerbahçe'den Bruma için resmi teklif!
GİRİŞ 09.08.2020 18:43 GÜNCELLEME 09.08.2020 18:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Transfer sezonuna çok hızlı bir giriş yapan Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak ile sözleşme imzaladıktan sonra Sinan Gümüş ile de anlaşma sağlayan Fenerbahçe, yine bilindik bir isim ile dirsek temasına geçti. Fener'in hedefinde şimdi de Bruma var.

PSV İLE MASAYA OTURULDU


Yerli ya da ligi bilen isimler üzerine yoğunlaşan Sarı- Lacivertliler bir dönem Galatasaray forması giyen ve bonservisi PSV'de olan oyuncu için Hollanda kulübü ile temasa geçti.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Fenerbahçeli kurmaylar, Portekizli sağ kanat için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Bruma'nın menajeriyle de temas sağlandı.

ÜCRETİNİN TAMAMI KARŞILANACAK

Fenerbahçe'nin Bruma'nın PSV'den aldığı ücretin tamamını ödemeyi kabul ettiği kiralama bedelinin ise düşük tutulmasını istediği öne sürüldü. Görüşmelerin devam ettiği de öğrenildi.

YORUMLAR 9
  • alpkaan 3 yıl önce Şikayet Et
    sadece hızlı bir santrafor alınırsa yada kiralanırsa yeterlidir. o bölgede oynayabilecek 4 oyuncu var.boşuna transfer yapıılmaz.
    Cevapla
  • alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    solkanata transfere gerek yok. çünkü sol kanatta rodrigez ve ferdi oynuyor.. ayrıca yeni transferler novak ve caner sol kanadı süpürür gider.sağ kanatta ise deniz ve dirar oynayabilir.bir tane yırtıcı santrafor alınması gerekir.
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç fb başkanlığına hiç te yakışıyorsun ne vizyonun var nede bir vitrini nede bir ağırlığın önceden başkan Aziz Yıldırım açıklama yapacak dendiği zaman gazete ve TV lerde başkanı beklerdik ve bir anda kamuoyu gündemi oluşturuldu am ali koç açıklama yapacak dendiği zaman kimse ti ye bile almıyor çünkü gene ağlayacak millete suç atacak kendine toz kondur atacak diye bekliyorlar
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç defol git şirketine kurtulalım senden gs nin artık işe yaramaz topçularını fb ye getireceğine scput ekibin yok mu işe yarayacak yeni adamlar bulsun ama beceriksizsin 2 senedir fb ye zarar verdin hala da vermeye devam ediyorsun o yüzden bu yılda verme çek git
    Cevapla
  • şükrü 3 yıl önce Şikayet Et
    helal be vizyon:)hagi de alın tam olsun hahahahahah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle