Kameni: Fenerbahçe'yi FIFA'ya verdim, haklı çıktım

Fenerbahçe ile yollarını 2019 yazında ayıran Carlos Kameni, Fenerbahçe'yi FIFA'da dava ettiğini ve kurumun kendisini haklı bulduğunu açıkladı. Fenerbahçe'nin CAS'a gittiğini açıklayan Kamerunlu kaleci, davanın 5 ay sonra sonuca bağlanacağını söyledi.

Kameni: Fenerbahçe'yi FIFA'ya verdim, haklı çıktım
Kameni: Fenerbahçe'yi FIFA'ya verdim, haklı çıktım
GİRİŞ 04.08.2020 19:24 GÜNCELLEME 04.08.2020 19:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile yollarını Ağustos 2019'da ayıran Carlos Kameni, sarı lacivertli kulübün kendisine verilen sözleri tutmadığını ve bu nedenle FIFA'ya gittiğini söyledi.

 

 

Carlos Kameni, "Fenerbahçe, hiçbir gerekçe göstermeden kadro dışı bıraktı. Ben ödemelerimi alamadım. Sözleşmemi fesh etme hakkım doğdu ve FIFA'ya gittim. O dönem serbest kalamıyordum. Çünkü, problemim tam olarak çözülmemişti. FIFA'nın vereceği kararı bekliyordum. Malaga'da kendi evimde antrenmanlarıma devam ettim." dedi.

"FIFA BENİ HAKLI BULDU"

 

 

"Bugün işler kısmen çözüldü çünkü FIFA beni haklı buldu." diyerek sözlerini sürdüren Kameni, "Fenerbahçe, FIFA'nın verdiği karar sonrası CAS'a başvurdu. Yani, 5 ay daha bekleyeceğiz ve sonucu göreceğiz. Ancak, şu an serbest bir futbolcuyum ve istediğim kulübe imza atarım." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

YILLIK MAAŞI 2.2 MİLYON EURO'YDU

Fenerbahçe'nin 2017'de Malaga'dan transfer ettiği Kamerunlu kaleci Kameni, Süper Lig'de 9 maça çıktı, 2 maçta kalesini gole kapattı ve 13 gol yedi.

Kameni'nin maaşının yıllık 2.2 milyon euro olduğu Türk basını tarafından iddia edilmişti.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 12
  • 2.2 milyon euro 3 yıl önce Şikayet Et
    Fbnin kameniye 2.2 milyon euro maaş vermesi akıl dışı. Yazık ilkokul 1.sınıfa giden yeğenim 50tl bağışladı fenere
    Cevapla
  • mmed 3 yıl önce Şikayet Et
    fizik müsait değildi bunu neden aldılar anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • 05.Bordo-mavi 3 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır söyleniyor transfer harcamalarina kisitlama gelecek diye ve geldi sonunda artik öyle kafana göre bol keseden atmak yok para saçma devri bitti bu yüzden fenerliler haksiz kimseye kizmasin kendi yönetimine kizsinlar
    Cevapla
  • arslan 3 yıl önce Şikayet Et
    kaç maç oynadıda haklı çıkmış.daha topu yakalıyamıyor ıska geçiyor.bu yabancılara verilen boşa giden paralar.berke ve altay bundan iki kat daha çevik kurtarıcı.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    fener adamın kariyerini böyle bitirir işte, gelmeyin şu menem takıma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle