Sadık Çiftpınar'ın Erol Bulut şansı!

Erol Bulut'un sarı-lacivertli takımın başına geçmesi, uzun süredir forma giyemeyen tecrübeli oyuncu Sadık Çiftpınar'ın yüzünü güldürecek.

Sadık Çiftpınar'ın Erol Bulut şansı!
Sadık Çiftpınar'ın Erol Bulut şansı!
GİRİŞ 01.08.2020 10:19 GÜNCELLEME 01.08.2020 10:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aytemiz Alanyaspor'la başarılı bir sezon geçiren Erol Bulut, Fenerbahçe'nin başına geçmek için gün sayıyor.

45 yaşındaki teknik adamın sarı-lacivertli takımda işbaşı yapması, en çok uzun süredir forma giyemeyen tecrübeli oyuncuyu sevindirecek.

Yeni sezonda farklı Sadık

Sakatlığı sebebiyle aralık ayında sezonu kapatan Sadık, yeni sezona çok farklı hazırlanıyor.

Ön çapraz bağlarının kopması sonrası ameliyat olan ve takımdan 6 aydır uzak kalan deneyimli stoper öncelikle sağlığına kavuştu. Yaptığı bireysel antrenmanların ardından takım çalışmalarına da son günlerde katılmıştı.

Detaylı hesaplar

Bu sezon yaşanan stoper sıkıntısı sebebiyle şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de Sadık'ın takıma dönüşü büyük önem taşıyor. Transfer limitleri sebebiyle yönetim transfer yaparken çok detaylı hesaplar yapmak zorunda.

Sadık için bir başka önemli konu ise eski teknik direktörü Erol Bulut'un Fenerbahçe'nin başına geçmesi oldu.

Erol Bulut, Sadık'ı övmüştü

Yeni Malatyaspor forması altında Erol Bulut ile kendini gösteren savunma oyuncusu bu sayede Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sadık'ı çok iyi tanıyan teknik direktör Erol Bulut Milliyet'e verdiği röportajda, "Sadece savaşan ve mücadele eden bir oyuncu değil. Taktik anlamda da kendini çok geliştirdi. Bir de topu oyuna sokmada çok gelişti. Sağ ayaklı bir stoper. Sol ayağı ile de topu oyuna sokuyor. Hem sağ hem sol stoper oynayabiliyor. Zaten kafa topuna iyi çıkan, çabuk bir stoper" demişti.

YORUMLAR 2
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yere hemen yatıyor. Millet halı sahada ki bakkala gönderiyor. Ama jaison yerine oynatılabilirdi. Bunları anadolu takımlarına geri verinde bir faydanız olsun türk futboluna
    Cevapla
  • Insaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Boyu kisa bu sebepten faulsuz kafa topunu alamiyor
    Cevapla