Transferde yeni hedef Jahanbakhsh

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Brighton forması giyen İranlı oyuncu Alireza Jahanbakhsh için devreye girdiği iddia edildi.

Transferde yeni hedef Jahanbakhsh
Transferde yeni hedef Jahanbakhsh
GİRİŞ 31.07.2020 17:10 GÜNCELLEME 31.07.2020 17:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken gündeme gelen isim Alireza Jahanbakhsh oldu.

 

 

İranlı yıldız için Sarı-Lacivertliler'in devreye girdiği aktarıldı. Sqenf Foot'un haberine göre Fenerbahçe, Brighton forması giyen Jahanbakhsh'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Nitekim oyuncunun da Brighton'daki sürelerinden memnun olmamasının transferde avantaj yaratabileceği düşünülse de İngiliz ekibi onu kiralık olarak göndermeye pek sıcak bakmıyor. 

Brighton'ın 2018'de AZ Alkmaar'dan 19 milyon Euro'ya transfer ettiği Jahanbakhsh, bu sezon takımıyla birlikte toplamda sadece 12 maça çıkabilirken 2 gol kaydetti. İran Milli Takımının da önemli isimleri arasında yer alan 26 yaşındaki oyuncu, daha fazla şans bulmak adına Fenerbahçe opsiyonunu değerlendirebilir. 

 

 

YORUMLAR 1
  • En son osmanlıyım 3 yıl önce Şikayet Et
    Her zamanki gibi transfer sezonu bitene kadar nerde bir futbolcu varsa alırlar mesut özil de dahil bu sene sonra transfer biter birde bakarız hava ve cıva transferi yapılmış ayni terane hiç degişmedi... bu sene hava cıva lig 8 ciliği garantıdir vesselam...
    Cevapla