Fenerbahçe'de ilk anlaşma! 1+1 yıllık...

Fenerbahçe yönetiminin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de ilk anlaşma! 1+1 yıllık...
Fenerbahçe'de ilk anlaşma! 1+1 yıllık...
GİRİŞ 22.07.2020 09:52 GÜNCELLEME 22.07.2020 09:53
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Hasan Ali Kaldırım'a 1+1 yıllık sözleşme teklif ettiği ve teklif edilen miktarın ise senelik 6.5 milyon TL garanti para olduğu bildirildi.

Hasan Ali Kaldırım zaten Fenerbahçe'de yıllık 1.4 milyon Euro'ya forma giyiyordu. Tecrübeli futbolcunun yönetimin kendisine yaptığı teklife sıcak baktığı sadece sözleşmenin 1+1 yerine 2+1 olmasını talep ettiği de gelen haberler arasında yer alıyor.

Hasan Ali Kaldırım için pandemi döneminde Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edilmişti. Ancak milli futbolcu bu iddiaları yalanlamış zamanı geldiğinde ilk görüşmeyi kulübü Fenerbahçe ile yapacağını açıklamıştı. Fenerbahçe'nin sol bek mevkisi için Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan eski futbolcusu Caner Erkin ile ilgilendiği de biliniyor.

 

 

YORUMLAR 25
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi sakatlanmasa Takimin en iyi futbolcusuydu.Cok iyi form yakalamisken kotu bir sakatlik.gecirdi.Fransa macini hatirlayin
    Cevapla
  • EMRAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak yazıyorum Eleştiri yapan arkadaşlarım geçtiğimiz TÜRKİYE Fransa macını izlesinler Mbambe gibi bir oyuncuyu Hasan Ali Kaldırımın nasıl kestiğini top oynatmadığını görmemiş olamazlar Fenerbahçe adına güzel bir tercih yapılmış Başarılı.
    Cevapla
  • EMRAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı girişimler oldu ancak Fenerbahçeyi bırakmak istemiyor oyuncu keşke Galatasaraya gelse çok isterim.
    Cevapla
  • ne kadar komik 3 yıl önce Şikayet Et
    siz alın o zaman madem çok seviyosun dalga geçer gibi konuşması komik
    Cevapla
  • Sadri 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalmalı yorumlara bakıyorum sürekli eleştiri var bizden giden futbolcularFenerbahçe der gidince kıymete biniyor örnek Emre ,Caner,Gökhan,Mehmet Topal,Mert Günok bizde oynarken yorumcular yerin dibine sokuyordu başka takımlara gidince kıymete bindiler,kötü oynadıklarında bile eleştirilmiyor ve methiyeler düzülüyor Hasan Ali içinde durum bu ,Hasan Alı her maç standart futbolunu oynuyor sol kanatta tek kalmasına rağmen mücadeleyi bırakmıyor bence kalmalı...
    Cevapla
  • Sıfır Bes 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle doğru Sadri bey.. bizdeyken değersizleştirilen futbolcular bizden gidince değerli oluyor.. elimizdeki futbolcuların kıymetini bilelim
    Cevapla
  • mahir 3 yıl önce Şikayet Et
    gene izlemem feneri yemin ettirdiler bana
    Cevapla
  • Insaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Su adam oynadiginda ben mac izleyemiyorum.Insani futboldan sogutuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle