Erol Bulut: "Paraya değil armaya gelirim!"
Alanyaspor'un senelik 1 milyon Euro teklif ettiği başarılı teknik adam, sarı-lacivertlilerde 750-800 bin Euro arasında senelik ücret karşılığı çalışabileceğini Fenerbahçe yönetimine iletti.

Sezonun son haftasına gelindi ve Fenerbahçe'de yeni sezonun hocasının kim olacağı merak ediliyor. Adaylar arasında ilk sırada yer alan Alanyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Fenerbahçe yönetimini etkileyecek bir hamle geldi.
Alanya'nın senelik 1 milyon Euro'yla yeni sözleşme önerdiği Bulut, sarı-lacivertlilere 'para ikinci planda' mesajı verdi. Başarılı teknik adam, Fener'den yıllık 750-800 bin Euro arasında gelecek teklife bile 'evet' yanıtı verecek.
GÖZLER ALİ KOÇ'TA
Hayalini kurduğu Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için hazır olduğunu ileten Erol Bulut'un yakın çevresine "Mesele Fenerbahçe olunca parayı düşünmem. Armaya hizmet etmek için gelirim. Bu büyük kulüpte futbol oynadım ve ekmek yedim. Teknik direktör olarak Fenerbahçe'ye bir hizmet borcum var" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Başkan Ali Koç'un bu durum karşısında önümüzdeki günlerde kurmaylarıyla görüşüp kesin karar alması bekleniyor. (Sözcü)
-
Bekir 4 yıl önce Şikayet Etali inatçı teke gene bi moruk bulur fransadan almanyadan ve gelsin rezillik gelsin felaket - kafası basmıyor bunun basmıyorBeğen Toplam 4 beğeni
-
Haha 4 yıl önce Şikayet EtÇok amatörce biraz daha profesyonel olup da kendini pahalıya satsaydı tabiri caizseBeğen Toplam 4 beğeni
-
Sivaslı 4 yıl önce Şikayet EtSenin gibi yani öyle mi?Beğen Toplam 5 beğeni
-
Selahattin Esen 4 yıl önce Şikayet EtInşallah başarısız olur lig bitmeden alanya yı sattıBeğen Toplam 4 beğeni
-
Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Etbaşarılı olma şansı zaten yok kardeşimBeğen Toplam 4 beğeni
-
GÜZEL ÜLKEM 4 yıl önce Şikayet EtErol hocadan çok daha başarısız insanlar milyon dolarlar aldı. 750 bine çalışırım dersen ayıp edersin.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Vangölü 4 yıl önce Şikayet Etaşağıda yorum yapan fb dusmanlari işinize bakınBeğen Toplam 7 beğeni