Tahir Karapınar: Beşiktaş'ın pozisyonu yoktu!

Fenerbahçe teknik direktörü Tahir Karapınar, Beşiktaş maçının ardından değerlendirmeler yaptı.

Tahir Karapınar: Beşiktaş'ın pozisyonu yoktu!
Tahir Karapınar: Beşiktaş'ın pozisyonu yoktu!
GİRİŞ 20.07.2020 00:12 GÜNCELLEME 20.07.2020 00:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe teknik direktörü Tahir Karapınar, Beşiktaş karşısında aldıkları 2-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Vedat Muriqi'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonu değerlendiren Karapınar, "Biz çok iyi hazırlanmıştık, iyi de başladık. Pozisyonlarımız var, Ersin Destanoğlu iyi toplar çıkardı. Atabilirdik, şans yanımızda değildi. Vedat Muriqi isteyerek o hareketi yapmadı. 10 kişiyken yine Beşiktaş'ın pozisyonu yoktu" dedi.

Tecrübesizlik ve şansızlıktan yakınan Karapınar, "Tecrübesizliğimizden, şanssızlığımızdan bir gol yedik. Sonrasında oyun koptu. Centilmence bir maç oldu. Gökhan Gönül'ün o gollerini attığını biliyorduk ama motivasyon kaybı oldu. Bizim gibi takımlar o golü yemez. Seneye daha iyi olmalıyız" şeklinde konuştu.

19 Temmuz olarak kabul edilen Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde sarı-lacivertli taraftarlara galibiyet vermek istediklerini aktaran Karapınar şunları aktardı:

"Bugün Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde güzel bir hediye vermek isterdik. Takım elinden geleni yaptı. 11'e 11 olsa farklı biterdi. Beşiktaş'ın iki pozisyonu var maç boyunca. Bazen kalite gerekiyor. Son vuruşlarda o kaliteyi gösteremedik. Onun için mağlup olduk. Altay çok iyi bir kaleci ama bazen formsuz olduğu zamanlar oluyor. Bizi kurtardığı maçlar da var. Ersin formundaydı bugün. Tebrik ederim. Altay ilk golde hata yaptı ama her futbolcu hata yapabiliyor. Umut vadeden bir kaleci. Umarım daha iyi yerlerde olur."

YORUMLAR 8
  • SENOL.KARAKARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    golleri kim atti lan kendi kalenizemi attiniz da ben mi yanlis gordum
    Cevapla
  • S. Rıza GENÇER 3 yıl önce Şikayet Et
    1-) Evet pozisyonu yoktu ve bu sene bunu da becerdiniz hemde fenerbahçeliler gününde.Hiç mi hiç şaşırtmadınız. bu formayı hak etmeyenleri nasıl göremezsiniz. bu camianın başına sizin kadar beceriksiz bir yönetim ve teknik kadro gelmedi.ayrıca bu kadar ruhsuz bir futbolcu tayfası görmedim. utanç verici. fenerbahçe taraftarı utanıyor. sizler değil. sizlerde utanacak yüz kalmamış. bu takımda Emreden sonrası da yalan Ali koç ta Emre sevgisinin arkasına gizlendi.
    Cevapla
  • bitlisli 3 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
  • Çamlica 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi. Geri dönelim mesala. Pandemiden önce. Tüm Avrupa’da damat aşağı damat yukarı TS bıçak gibi kesildi. Ğörünmez eldesinde bu sene sizden bir çaçik. Olmaz Başakşehir oldu. Bir kaç yıl sonra Bursaspor’un haline düşer
    Cevapla
  • Fatih1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Üzülme hoca senin bir suçun yok suç takımı bu hale getiren Ali Koç ve futbolcular bunların alayı gitmeden düzelmez fenerbahce
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle