Fenerbahçe'den iki sürpriz transfer!

Fenerbahçe; Ekol Göz Menemenspor'dan Murat Elkatmış ve Manisaspor'dan Bilal Budak'la prensipte anlaştı.

Fenerbahçe'den iki sürpriz transfer!
Fenerbahçe'den iki sürpriz transfer!
GİRİŞ 19.07.2020 14:28 GÜNCELLEME 19.07.2020 19:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yeni sezon öncesi genç futbolculara yatırım yapıp Gölcükspor'dan İsmail Köse ve 1928 Bucaspor'dan Barış Sungur'u kadrosuna dahil eden Fenerbahçe; Ekol Göz Menemenspor ve Manisaspor'dan da iki oyuncuyla prensipte anlaştı. 

Sarı-lacivertliler, TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Menemenspor'un hücum oyuncusu Murat Elkatmış transferinde İzmir ekibiyle el sıkıştı. Kanatlarda da görev yapabilen 19 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Bu sezon 14 lig maçına çıkan genç futbolcu 640 dakika sahada kalıp 1 gol attı, 1 de asist yaptı. Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, Fenerbahçe'nin Murat Elkatmış'la ilgilendiğini belirterek, "Altyapıdan yetişirip vitrine çıkardığımız oyuncumuzun geleceği çok parlak. Kendisinin en iyi yerlere geleceğini biliyorum. Biz gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Murat'ın yanı sıra 3'üncü Lig'de küme düşen Manisaspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Budak transferinde de sona geldiği öğrenildi. Oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin Manisaspor yönetimiyle pazarlık halinde olduğu ve bu transferin de en kısa sürede resmiyet kazanacağı bildirildi. Bilal Budak için diğer Süper Lig ekipleri Aytemiz Alanyaspor ve Fraport TAV Antalyaspor'un da devrede olduğu kaydedildi. Manisaspor altyapısından yetişen Bilal, bu sezon 3'üncü Lig'de 20 müsabakada 973 dakika oynadı. Genç orta saha 3 kez fileleri havalandırdı.

 

 

YORUMLAR 8
  • Herzaman58 3 yıl önce Şikayet Et
    nasil bir yetenekmiş 14 maçta 1 hol atmiş o bir golü bende atardim
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık bu çocuklara....ya oynamayacaklar ya kiralık gidecekler....
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    fb yönetimi seneyede stoperde ozan ve jailsonu oynatmayı düşünüyor galiba hiç stoper almayı düşünmediğine göre bir fb li olarak takımın düştüğü bu duruma üzülüyorum ve aziz yıldırımı mumla arıyoruz koca fb ye 2 tane taş gibi stoper bulamadılar halen orta saha alıyorlar gelen hocada bunları oynatmayacak elimizde kalacak yönetim istifa
    Cevapla
  • mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    genç olsun diye alma. kim bunlar biri 2. diğeri 3. ligte bilr oynamayan oyuncular. sen nerde oynatacakson?
    Cevapla
  • ali can 3 yıl önce Şikayet Et
    yine bir sürü transfer. bakın yine hiç birini oynatmayacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle