F.Bahçe'den süpriz hamle! Rodrigues gidiyor o geliyor

Rodrigues’den istediği verimi alamayan Fenerbahçe, bu futbolcunun yerine, süratiyle dikkat çeken Michalak’ı transfer etmek istiyor.

F.Bahçe'den süpriz hamle! Rodrigues gidiyor o geliyor
F.Bahçe'den süpriz hamle! Rodrigues gidiyor o geliyor
GİRİŞ 16.07.2020 15:10 GÜNCELLEME 16.07.2020 22:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Transfer için çalışmalarını hızlandıran ve önümüzdeki sezon güçlü bir kadroyla zirveyi hedefleyen Fenerbahçe’de hedef Ankaragücü forması giyen Konrad Michalak. Devre arasında Rusya’nın Grozny takımından kiralık olarak Başkent temsilcisine gelen 22 yaşındaki futbolcu, özellikle süratli yapısıyla dikkat çekiyor.

 

 

Süper Lig’de Onyekuru ve Garry Rodrigues’le birlikte en hızlı 3 isimden birisi olarak gösterilen Michalak, sarı-lacivertlilerde bu sezon hayal kırıklığı oluşturan Garry Rodrigues’in yerine düşünülüyor. Devre arasında Ankaragücü’ne transfer olup ilk 11’in değişilmezi olan genç futbolcu, forma giydiği 12 mücadelede 3 asist yaptı. Michalak, bu 3 asistin 2’sini Ankaragücü’nün Fenerbahçe’ye karşı 2-1 kazandığı karşılaşmada gerçekleştirdi.

Bonservisi Rusya’nın Grozny takımında olan Michalak’ın opsiyon maddesi ise Ankaragücü’nde bulunuyor. Ankaragücü sezon sonunda ligde kalmayı başarırsa, Ankaragücü’nün opsiyonu kullanması bekleniyor.

 

 

Öte yandan, Michalak'la Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia ediliyor!

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Almancı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki kahvehanede çay ısmarlıyor bizimkiler. Oğlum al şu boşları...! Futboldan iyice soğuttular milleti.
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Rodriges futbolcu falan değil anadolu klüplerinde kontraatak oyuncusu olarak oynar. Bitiricilik sıfır. Beyin yok denecek kadar az. Defans hiç yok. 6s'da öle böyle oynadı, zaten 6s hakemlerle yürüyor sürekli, her futbolcu orada parlar.
    Cevapla
  • Vatandaş54 3 yıl önce Şikayet Et
    He ya dimi ondan zaten her iki kanatta oynayıp defansı hallaç pamuğu gibi yapıyordu. Galatasarayli adamı alırken düşünecekti Fenerbahçe.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır bizim maçlarda parlayan oyuncuları alarak en büyük hatayı yapıyoruz bence...Fenerbahçe'ye transfer olmak isteyen oyuncu 2 maçta iyi top aynasın yeter....
    Cevapla
  • davutbaba 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen her yıl transferler vitrinlik ve ucuz ama reklamla pahalılaşan transferlerden oluşmakta. Takımların ekonomik yapıları ile de artan sıkıntılara kısa zamanda seyirciyi etkileme arzusu hız verince tam anlaşılır ve verimli transferler yapılmaz. Sabırlı olunsa, başarıya aç, karakterli genç oyuncuları ağabeyleriyle harmanlayarak takım yapsak ve de ciddiyeti elden bırakmasak diyorum. Aksi takdir de son yıllarda izlediğimiz gibi lig başlamadan biter.
    Cevapla
  • dadas25 3 yıl önce Şikayet Et
    22 yasinda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle