Taraftarın beklediği oluyor! Ömer Faruk Beyaz...

Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Tahir Karapınar'ın genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz'ı ilk 11'de başlatması bekleniyor.

Taraftarın beklediği oluyor! Ömer Faruk Beyaz...
Taraftarın beklediği oluyor! Ömer Faruk Beyaz...
GİRİŞ 12.07.2020 16:15 GÜNCELLEME 12.07.2020 20:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Tahir Karapınar'ın genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz'ı ilk 11'de başlatması bekleniyor.

 

 

Belözoğlu özel ilgileniyor

Gelecek sezon sportif direktörlük koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu takımdaki Ömer Faruk Beyaz, Cenk Alptekin, Gürkan Başkan gibi genç yıldızlarla özel olarak ilgileniyor.

 

 

Ersun Yanal ayrıldıktan sonra Ömer Faruk Beyaz Emre'nin isteğiyle A Takım ile birlikte antrenmanlara çıkmaya başlamıştı.

İlk kez 11'de olacak

Fenerbahçe'de ilk kez İttifak Holding Konyaspor deplasmanı maç kadrosuna dahil edilen 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Kadıköy'de Trabzonspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında ve geçen hafta 1-1 kalınan Gençlerbirliği karşılaşmasının son anlarında oyuna girmişti.

Avrupa'daki kulüpler tarafından takip edilen Ömer Faruk Beyaz az süre alsa da yeteneğiyle beğeni topladı. Sosyal medyadaki taraftarlardan da büyük destek alan 16 yaşındaki genç yetenek son anda bir değişiklik olmazsa bugün ilk kez 11'de oynama heyecanı yaşayacak.

Ömer Faruk Beyaz'ın performansı

Fenerbahçe taraftarlarının büyük beklentiler içerisinde olduğu 2003 doğumlu Ömer Faruk Beyaz alt yaş kategorilerinde gösterdiği başarılı performanslarla dikkat çekiyor.

Bu sezon Türkiye Ligi U19 Elit A'da 14 maça çıkan Beyaz 2 gol atma başarısı gösterdi.

Ömer Faruk'un alt yaş kategorilerindeki performansı:

U14 Ligi: 32 maç - 34 gol
U15 Ligi: 18 maç - 16 gol
U16 Ligi: 2 maç - 1 gol
U17 Ligi: 25 maç - 13 gol
U19 Ligi: 14 maç - 2 gol 

(Ajansspor)

YORUMLAR 4
  • Tufan kiris 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli takim'a direk oynarsa kimse küçük dilini isirmasin
    Cevapla
  • Esad Ge 3 yıl önce Şikayet Et
    bence çocuğa daha biraz zaman verilmesi lazım U19 ligindeki maçları izlediğimde diyer oyuncuların yaşının üstünde olmasından dolayı zorlandığını tespit ettim. Bizim fener yine bir gencimizin kariyerini lekeleyecekmiş gibi geliyor bana, zaten ali Koç gitmediği sürece bu hiç değişmiyecek
    Cevapla
  • ccc 3 yıl önce Şikayet Et
    toptan anlamayanlarda yorum yapıyor ya ne diyeyim.
    Cevapla
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece gol değil asist ve adam eksiltme yeteneği çok üst düzey.. Bi anda 3 4 oyuncuyu oyundan düşürebiliyor.. stili ronaldinho yu andırıyor
    Cevapla