Tahir Karapınar'dan Garry Rodrigues'e eleştiri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Tahir Karapınar'dan Garry Rodrigues'e eleştiri
Tahir Karapınar'dan Garry Rodrigues'e eleştiri
GİRİŞ 07.07.2020 21:15 GÜNCELLEME 07.07.2020 21:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İlk yarıda stoper sorunu yaşadıklarını kaydeden Karapınar, "Bizim için iyi bir sonuç değil, berabere kaldık, galip gelmek, yukarıya tutunmak istiyorduk. İlk devre stoper konusunda sıkıntı yaşadık, oyunu oturtamadık. 2. devre farklıydı, top yüzde 70 bizdeydi. Kazanabilirdik de, gol attık, pozisyonlar var, kazanamadık. Sivas'ı yenmek istiyoruz. Serdar'ın kırmızı kart görmesi dengelerimizi bozdu. 2 stoperimiz var, Jailson'u, Luiz'i çektik, bugün de Ozan'ı denedik, iyi oynadı." dedi.

 

 

"GARRY RODRIGUES KAÇIRMAMALI"

Kaçırdıkları gol pozisyonlarına dikkat çeken teknik adam, "Fenerbahçe seviyesinde bir takımın kaçırmayacağı golleri kaçırdık. Sonra toparlamak kolay olmuyor. Garry'nin pozisyonu var, penaltı da denilebilir, bilmiyorum, seyretmek lazım ama kaçırmaması gereken bir pozisyon. Çok üst seviye oyuncuların bu pozisyonları kaçırmaması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 6
  • alik 3 yıl önce Şikayet Et
    ömer faruk,muhammed gümüş,muratsağlam gençlerden oynatmak daha iyi olur. jailson bitik fb 1 kişi eksik oynuyor. rodrigez bitik fb 2 kişi eksik oynuyor.dirar bitik fb 3 kişi eksik oynuyor.
    Cevapla
  • HAKKI SÖYLER 3 yıl önce Şikayet Et
    113 yıllık bir spor kulübü,müzesi sayısız kupalarla,başarılarla dolu,milyonlarca taraftara sahipama başkanı ülke tarihinin en legal görünümlü dolandırıcı ailesine mensup birisi,teknik direktörü genç takımı bile çalıştıracak kariyer ve karizması olmayan Tahir Karapınar,kalecisi tüm yürekli oyununa rağmen FB kalesine 1. kaleci asla olamayacak Altay,stoper mevkisine bakınca; bırakın FB de stoper oynamayı halı sahada dahi oynatılmaması gereken yetenek düşmanı,futbol fukarası Dirar ve Falette adlı iki soytarı ,orta sahasında emekliliği çoktan geçmiş yinde hepsinden delikanlı oynayan Emre,
    Cevapla
  • Aykut 3 yıl önce Şikayet Et
    Gel sen geç kaleye HAKKI SOYLER.
    Cevapla
  • BURAK 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın abi valla
    Cevapla
  • Ahhhh ahhhh 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam inanki fb büyük eyvallah ama oyuncular tirt üst düzey oyuncular değil baya sıradan hatta suç çekmeyi bilmeyenler bile var Fenerbahçe'de malesef
    Cevapla
  • Rıdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gary Rodriguez Gs. de oynadığı gibi oynamıyor. Fenere gelince bazı futbolcular oynamıyor, yada oynayamıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle