Erol Bulut'un yardımcısı da belli oldu!

Fenerbahçe’de teknik direktör düğümü Erol Bulut'la çözülürken genç teknik adamın yardımcısının Mehmet Yozgatlı olacağı öğrenildi.

Erol Bulut'un yardımcısı da belli oldu!
Erol Bulut'un yardımcısı da belli oldu!
GİRİŞ 06.07.2020 10:53 GÜNCELLEME 06.07.2020 10:53
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de en merak edilen soruların başında yeni teknik direktörün kim olacağı geliyordu. Bu doğrultuda Erol Bulut, Abdullah Avcı, Manuel Pellegrini, Zlatko Dalic ve Nenad Bjelica gibi isimler ön plana çıkmıştı.

Başkan Ali Koç’un riske girmeyip, yabancı bir teknik direktör istediği ancak bu şartlarda gündeme gelen son isim Pellegrini’nin yıllık ücretinin en az 5 milyon Euro’dan başlaması sonrası kararından vazgeçtiği bildirildi. Şilili teknik adam da Real Betis ile görüşmelere başladı.

Emre Belözoğlu’nun da devreye girerek, Alanyaspor’un hocası Erol Bulut’tan yana oy kullandığı ve Akdeniz ekibinden izin alınarak, anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

SEZON SONU AÇIKLAMA

Alanya’nın Türkiye Kupası finali oynayacak olması da göz önünde bulundurularak, sezonun bitmesi sonrasında Bulut’un resmi olarak Sarı- Lacivertliler tarafından açıklanması bekleniyor. Ali Koç da geçtiğimiz günlerde sezon bitince yeni hocayı duyuracaklarını söylemişti.

YANINA MEHMET YOZGATLI

Alınan bilgiye göre anlaşmanın 2+1 yıllık olacağı, tecrübeli çalıştırıcının beraberinde yardımcı olarak sadece Mehmet Yozgatlı’yı getireceği öğrenildi.

EKİBİN ÜSTÜNDE EMRE

Erol Bulut’a teknik ekipte ayrıca şu an da takımın bünyesinde bulunan Volkan Demirel ile Mehmet Aurelio eşlik edecek. Teknik ekibin üstünde ise Emre Belözoğlu yer alacak. Emre, böylece takım ve yönetim arasında köprü görevi görecek.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç çok yüksek ihtimalle Erol hocayı tarif ediyor. Şimdiden de konuşuyorlardır, ne yapalım ne edelim diye. Ben Erol hocanın oynattığı oyunu çok tutmuyordum ama  takdir etmek lazım çok gol attılar, takımın durumu da çok iyiydi" sözlerini kullanmıştı

YORUMLAR 44
  • komik 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim emrenin volkanın olduğu yerde huzur olmaz fenerbahçeye şimdiden geçmiş olsun
    Cevapla
  • Atez 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek yol YILMAZ VURAL
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    eski bir futbolcun, cokda basarili son yillarda. Erol Bulut sezon basinda transfer edilmeliydi. Burada fazla düsünecek ney var ???
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceliyim lakin emre oldugu sürece erol bey basarılı olamaz, emre yedek kulubesinde erol hocaya iş yaptırtmaz futbol bilgi birikimi kabadayılıkla olmaz
    Cevapla
  • trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    emre ike volkan varsa devam eder kümede kalma mücadelesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle